Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έκλεψε το όνομα, τα στελέχη και...» - Κινείται νομικά εναντίον της Λατινοπούλου

Πυρ και μανία

24 Μαρτίου 2023 19:00
Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Έκλεψε το όνομα, τα στελέχη και...» - Κινείται νομικά εναντίον της Λατινοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έξαλλος είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετά την ανακοίνωσή της, ότι ιδρύει νέο κόμμα με την ονομασία «ΠΑΤΡΙΔΑ», που μοιάζει υπερβολικά με το δικό του (σ.σ. «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.») και κινείται νομικά εναντίον της.

Η νεαρή δικηγόρος και πολιτικός πήρε μάλιστα και κάποια στελέχη από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με τον ίδιο να ετοιμάζεται να καταθέσει την Τρίτη ασφαλιστικά μέτρα, μήνυση και αγωγή, αφού, όπως ισχυρίζεται, το όνομα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α είναι κατοχυρωμένο από τον ανεξάρτητο βουλευτή Α Αθήνας στον Άρειο Πάγο και τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας.

««Κλεμμένο» όνομα, «κλεμμένα» κείμενα, «κλεμμένο» πρόγραμμα, «κλεμμένοι» υποψήφιοι – και όλα αυτά με στόχο να κλέψει λίγη ακόμα δημοσιότητα και ψήφους από τον Κασιδιάρη», σημειώνουν συνεργάτες του Κ. Μπογδάνου, ο οποίος έχει διαγράψει πρόσφατα την Α. Λατινοπούλου από το κόμμα ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.. «Θα μιλήσει η Δικαιοσύνη» υπογραμμίζουν ακόμη.

Η πλευρά Μπογδάνου ισχυρίζεται ότι πολλά από τα στελέχη που ανακοινώθηκαν ότι συναπαρτίζουν τον κομματικό σχηματισμό της Α. Λατινοπούλου είναι δικοί τους άνθρωποι. Όπως αναφέρουν, αρκετοί από αυτούς δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να ανακοινωθούν στον σχηματισμό της κ. Λατινοπούλου, ενώ ορισμένοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να κινηθούν και νομικά εναντίον της.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Λατινοπούλου

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κωνσταντίνου Κριμιτζά, που είναι μέλος του κόμματος Μπογδάνου και υποψήφιος στο κοινό ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ένωσης και απειλεί τη νεαρή πολιτικό με δικαστήρια.

Oλόκληρη την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Κριμιτζά έχει ως εξής:

«Λατινοπούλου Αφροδίτη Μετέφρασες τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο σου, ως αδυναμία μου κι αφού επιθυμείς Τσικ του Τσικ βαλσάκι μαζί μου, με ορχήστρα δικαστές, εισαγγελείς και νομικούς και πίστα τις δικαστικές αίθουσες, θα το έχεις.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε κι αφού σου ζήτησα να βρεθούμε από κοντά ώστε να μου γνωρίσεις τις θέσεις και τις ενστάσεις σου απέναντι στην πολιτική σύμπραξη με την Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου , ισχυρίστηκες πως δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε, από την στιγμή που πιστεύω τον Κωνσταντίνος Μπογδάνος / Konstantinos Bogdanos κι ευτυχώς, γιατί για άλλη μια φορά η κρίση και το ένστικτο μου επαληθεύτηκαν περίτρανα.

Δεν είχες ποτέ την συγκατάθεση μου, ώστε να με ανακοινώσεις ως υποψήφιο βουλευτή του “δήθεν” κόμματος σου κι έσφαλες οικτρά κάνοντας το, όπως και με άλλους συναγωνιστές μου στην πραγματική ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.
Το όνομα μου, συμμετείχε σε βαλκανικούς και μικρασιατικούς αγώνες, στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο, στην Κορέα, στην Κύπρο κι όπου υπήρχε Νατοϊκή εκστρατεία της εποχής μας, από παππού, πατέρα, θείο κι εμένα τον ίδιο (δις παρασημοφορημενος ο ίδιος, από ΠτΔ και ΝΑΤΟ αντίστοιχα) και δεν δίνω σε κανέναν το δικαίωμα να το “λερώνει” προς όφελος του.

Αφροδίτη, δεν είμαι η Δανάη, δεν είμαι η Παπαρίζου κι ούτε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο πάτησες πάνω του ή σε κάποια ανθρώπινη αδυναμία του για να σε μάθει ο κόσμος, είμαι ο Κωνσταντίνος Κριμιτζάς και θα με βρεις μπροστά σου, κάνοντας χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματος μου.
Οικτιρμός και μόνο πλέον προς το πρόσωπο σου!».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share