Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

Εκλογές 2023: Δεν ξέρετε τι να ψηφίσετε; Αυτό είναι το τεστ που θα σας «λύσει» τα χέρια!

Μόλις 21 ερωτήσεις...

21 Μαρτίου 2023 14:43
Εκλογές 2023: Δεν ξέρετε τι να ψηφίσετε; Αυτό είναι το τεστ που θα σας «λύσει» τα χέρια!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι εκλογές 2023 πλησιάζουν και πολλοί από τους πολίτες δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν, καθώς δεν υπάρχει κάποιο κόμμα που να του αντιπροσωπεύει στο 100%. Επειδή όμως στο ίντερνετ μπορείς να βρεις ό,τι θες, το Athensmagazine.gr έψαξε και εντόπισε ένα τεστ που θα σας «λύσει» τα χέρια. Με την ευκαιρία, δείτε τα στοιχεία από τη δημοσκόπηση της Metron Analysis.

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα περισσότερο, από το να μπείτε απλά στην ιστοσελίδα helpmevote.gr και να απαντήσετε 21 ερωτήσεις.

Οι εν λόγω ερωτήσεις αφορούν μερικώς το μεταναστευτικό, την οικονομία και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εκλογές 2023 Ελλάδα τεστ

Αφού δώσετε τις απαντήσεις σας, με τη λήξη του τεστ σας εμφανίζεται δίπλα σε κάθε κόμμα το ποσοστό που σας αναλογεί. Υπάρχει και αρνητική βαθμολογία, γι' αυτό μην παραξενευτείτε αν δίπλα από κάποια ονομασία κόμματος δίπλα το σύμβολο «-».

Παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης: «Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι»

Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και επίσημα θα παραμείνει με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας ο Παύλος Πολάκης. Μάλιστα, ο πολιτικός προέβη άμεσα σε ανάρτηση δηλώνοντας πως δεν θα τους κάνουν το χατίρι.

Στη σημερινή της συνεδρίαση, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποφάσισε ομόφωνα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στις αποφάσεις που έλαβε στη προηγούμενη συνέδριασή της και έχουν ήδη δημοσιοποιηθεί, αναφορικά με την εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή για τα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την εισήγησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος είχε μιλήσει για «γενναία αυτοκριτική» του Παύλου Πολάκη αναφερόμενος στην επιστολή που απέστειλε ο πρώην υπουργός στο κομματικό όργανο.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε συγκεκριμένα ότι το περιεχόμενό της επιστολής «μας αναγκάζει να επανεκτιμήσουμε και τις αρχικές μας προθέσεις», ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την επιστροφή του κ. Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Παραμένει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης

Στην εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας είπε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα διαγραφών και προγραφών συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι «είμαστε κόμμα. Που σημαίνει ότι έχουμε κανόνες και συλλογικές επεξεργασίες. Και κανένας δε μπορεί να βγαίνει έξω από αυτές».

«Στο κόμμα μας υπάρχουν όλες οι δικλείδες, οι δημοκρατικές δυνατότητες, οι λειτουργίες, για να μη φιμώνεται κανείς και για κανένα λόγο. Αυτή είναι μια αδιαπραγμάτευτη κατάκτηση του ΣΥΡΙΖΑ Αλλά δημόσιες κινήσεις που αποκλίνουν από τις συλλογικές μας αποφάσεις και δεσμεύσεις απογοητεύουν και ενισχύουν το μύθο ότι είμαστε μία από τα ίδια» είπε.

«Σε ένα περιβάλλον, όμως, επικοινωνιακής υπεροπλίας του αντιπάλου οφείλουμε να το επιβεβαιώνουμε αυτό συνεχώς. Ως κόμμα, ως μέλη, και πολύ περισσότερο ως στελέχη του» είπε ακόμα ο Αλέξης Τσίπρας δείχνοντας ότι ζητά δεσμεύσεις από τον Παύλο Πολάκη προκειμένου να επιστρέψει στα ψηφοδέλτια.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη μετά την απόφαση της υποψηφιότητάς του

Με μία ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες ο Παύλος Πολάκης «γιορτάζει» την παραμονή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.

Ο κ. Πολάκης, «ανεβάζοντας μία φωτογραφία του μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, να περπατούν μαζί στους δρόμους – πιθανότατα – της Κρήτης, γράφει χαρακτηριστικά:

«Μαζί για τη μεγάλη νίκη! Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Για να ανασάνει η χώρα! Για δικαιοσύνη παντού!».

Ο Σφακιανός πολιτικός, που κινδύνεψε να μείνει και εκτός κόμματος, στην ανάρτησή του έχει και δύο υστερόγραφα:

«ΥΓ1: Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι…».
«ΥΓ2: Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο…».

ΜΑΖΙ για τη μεγάλη ΝΙΚΗ! Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Για να ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΧΩΡΑ! Για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ! ΥΓ1: Σιγά μην τους κάναμε το χατίρι... ΥΓ2: Η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο...

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Saturday, March 18, 2023
 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share