Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Καταπέλτης" ο Αντώναρος κατά Μητσοτάκη: «Μαυρίστε τον! Μετά από 4 χρόνια κλοπής του δημοσίου χρήματος, αναλγησίας για την κοινωνία, ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας...» (photo)

«Eκτός από ανίκανος και φαντασμένος αποδεικνύει και πόσο...»

14 Μαρτίου 2023 09:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, για μία ακόμη φορά επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω Twitter, ζητώντας επιτακτικά από τους ψηφοφόρους: «Μαυρίστε τον!». Επίσης, δριμύ «κατηγορώ» εξαπέλυσε η Πόπη Τσαπανίδου με δέκτη τον πρωθυπουργό, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ποιος να πιστέψει τον Μητσοτάκη όταν λέει ότι θα κάνει όσα δεν έκανε 4 χρόνια;»

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Μητσοτάκης φαντασιώνεται τον εαυτό του σε ρόλο μεταρρυθμιστή. Μετά από 4 χρόνια κλοπής του δημοσίου χρήματος,αναλγησίας για την κοινωνία, ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας, άρνησης κάθε ευθύνης για τεράστια σκάνδαλα όπως οι υποκλοπές. Πολύ αργά να αλλάξει κοστούμι. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ».

Λίγο νωρίτερα, είχε κάνει την εξής ανάρτηση, με την ίδια προτροπή και εξίσου βαρύτατους χαρακτηρισμούς:

Ευάγγελος Αντώναρος: «Το τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη πλησιάζει! Κανείς πρωθυπουργός δεν κατάφερε να γίνει τόσο μισητός» (photo)

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει ότι πλησιάζει το τέλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς, όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, «κανείς Έλληνας πρωθυπουργός δεν κατάφερε να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τόσο απεχθής και μισητός».

Ταυτόχρονα διατυπώνει την άποψη ότι «του τραβάνε το χαλί ισχυροί παράγοντες που συνέβαλαν στην αναρρίχηση του». Ενώ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον Alpha μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία και τόνισε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα πληρώσει τις συνέπειες από τις πράξεις του.

Η ανάρτηση Αντώναρου για τον Μητσοτάκη:

«Το τέλος Μητσοτάκη πλησιάζει.

Δεν είναι μόνο οι έντονες αποδοκιμασίες σε Ξάνθη και Πάτρα. Αυτό είναι ενδεικτικό του εκρηκτικού κλίματος στην κοινωνία. Της αποστροφής που προκαλεί ακόμη και μόνο το άκουσμα του ονόματος του. Κανείς Έλληνας πρωθυπουργός δεν κατάφερε να γίνει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τόσο απεχθής και μισητός.

Ταυτόχρονα — κι αυτό μετράει εξ ίσου — του τραβάνε το χαλί ισχυροί παράγοντες που συνέβαλαν στην αναρρίχηση του.

Με συγκεκριμένες κινήσεις. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share