Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι...»: Το καρφί Μητσοτάκη για τη σχέση Τσίπρα - Πολάκη!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει περιοδεία στο Μενίδι, απ' όπου έκανε σχόλιο για την υπόθεση Πολάκη που ταλανίζει τον ΣΥΡΙΖΑ

28 Φεβρουαρίου 2023 12:52
«Όπως στρώνεις, κοιμάσαι...»: Το καρφί Μητσοτάκη για τη σχέση Τσίπρα - Πολάκη!
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Μενίδι βρέθηκε σήμερα Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος κατά την περιοδεία του τοποθετήθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Παύλο Πολάκη και τις αναρτήσεις του.

Όπως είπε αρχικά ο πρωθυπουργός, "εμείς θα πορευτούμε προς τις εκλογές που έρχονται με γνώμονα το μέλλον. Θα τηρήσουμε τη συμφωνία αλήθειας την οποία υπογράψαμε μαζί στο ακέραιο. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι."

Στη συνέχεια όμως αναφέρθηκε σε όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ:

"Γι’ αυτά τα ευτράπελα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πω μια κουβέντα μόνο. Όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Τα υπόλοιπα δεν με αφορούν καθόλου. Ας λύσουν τα εσωτερικά τους, ας αναλογιστούν ποιοι είναι αυτοί που ανήγαγαν τον πολακισμό σε κεντρική γραμμή του κόμματος".

"Και από εκεί και πέρα ας αφήσουν εμάς να κάνουμε την δουλειά μας, να μιλάμε για το μέλλον και να αποφύγουμε την τοξικότητα. Αν τα κάνουμε όλα αυτά στις εκλογές που έρχονται θα πετύχουμε και θα ξεπεράσουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει", σημείωσε.

Μητσοτάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Υπενθυμίζεται πως το ζήτημα με τον Παύλο Πολάκη θα συζητηθεί σήμερα στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο και θα αποφασίσει την τύχη του Κρητικού βουλευτή. Εάν δηλαδή θα υπάρξει διαγραφή του ή όχι.

Πάντως, οι πληροφορίες θέλουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να έχει πάρει τις αποφάσεις του, όπως αλλωστε έδειξε καθαρά η πρώτη ανακοίνωση του κόμματος, η οποία μιλάει για "συστηματική παραβίαση από πλευράς του Παύλου Πολάκη των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος". Άλλωστε, όπως δηκτικά τονίστηκε εξ αρχής από την Κουμουνδούρου, "η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν, δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας… δεν είναι ατομική υπόθεση".

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share