Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Εύα Καϊλή: Την "καίει" ο Παντσέρι! «Καταριανοί της έδωσαν 250.000 ευρώ για την προεκλογική εκστρατεία του 2019 στην Ελλάδα» - Πάρτι μασκέ για την κόρη της στη φυλακή (Video)

Την επισκέφτηκε ντυμένη μονόκερος - Η μικρή Αριάδνη κλείνει τα 2 της χρόνια και της ετοίμασαν έξτρα γιορτή

23 Φεβρουαρίου 2023 09:56
Εύα Καϊλή: Την
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την ώρα που οι εξελίξεις στο σκάνδαλο Qatargate είναι καταιγιστικές ο Αντόνιο Παντσέρι θέλει να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτή η υπόθεση όπως έχει δήλωσε ο δικηγόρος του Λοράν Κέν στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, σημειώνοντας ότι η συμφωνία του πελάτη του με τις βελγικές Αρχές προβλέπει καταδίκη σε πέντε χρόνια φυλάκισης, από τα οποία θα εκτίσει μόνον το ένα σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής επιχειρεί να εμφανίζεται ως ενδιάμεσος και όχι ως «εγκέφαλος» στο κύκλωμα με τους χρηματισμούς Ευρωπαίων παραγόντων. Παράλληλα, ο δικηγόρος της Ελληνίδας Ευρωβουλευτή Εύας Καϊλή, που παραμένει προφυλακισμένη για την εμπλοκή της στην υπόθεση διαφθοράς, το επονομαζόμενο Qatargate, Σβεν Μαρί μίλησε στην ΕΡΤ και εξήγησε τους λόγους που τo προδικαστικό συμβούλιο των Βρυξελλών αποφάσισε να παρατείνει την προληπτική κράτησή της.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Παντσέρι ισχυρίζεται ότι “Καταριανοί έδωσαν 250.000 ευρώ στην Καϊλή για την προεκλογική εκστρατεία του 2019 στην Ελλάδα” όπως δήλωσε το πρωί της Πέμπτης μιλώντας στο ΟPEN και στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” ο δικηγόρος της Ελληνίδας πολιτικού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Qatargate: «Σοβαρά δομικά λάθη στο ένταλμα σύλληψης της Καϊλή» λέει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Παράλληλα ο κύριος Δημητρακόπουλος έκανε λόγο για λάθη στο ένταλμα σύλληψης της εντολέως του ενώ δήλωσε ότι η Εύα Καϊλή θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. Σε ό,τι αφορά στην άσκηση έφεσης από την πλευρά της κυρίας Καϊλή ο συνήγορός της τόνισε ότι έχει ήδη ασκηθεί και θα συζητηθεί τις επόμενες μέρες.

Εύα Καϊλή: Πάρτι μασκέ για την κόρη της στη φυλακή - Η μικρή Αριάδνη κλείνει τα 2 της χρόνια και της ετοίμασαν έξτρα γιορτή

Την κόρη της κατάφερε να δει σήμερα η Εύα Καϊλη στις φυλακές Χάρεν, όπου οι ψυχολόγοι είχαν ετοιμάσει μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων. Η μικρή επισκέφθηκε τη μητέρα της μαζί με τον παππού της Αλέξανδρο, ο οποίος χθες πήγε και είδε στη φυλακή και τον Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Η ανταποκρίτρια του Star στις Βρυξέλλες Μαρία Ψαρά έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ. O πατέρας της Εύας Καϊλη επισκέφθηκε χθες τον Φραντσέσκο Τζόρτζι στη φυλακή από όπου βλέπουμε αποκλειστικές εικόνες.

Σήμερα πήγε την εγγονή του σε δίωρο μασκέ πάρτι για τα παιδιά των κρατουμένων που ετοίμασαν οι ψυχολόγοι της φυλακής Χάρεν. Η μικρή Αριάδνη ήταν ντυμένη μονόκερως και μάλιστα της ετοίμασαν και έξτρα γιορτή για τα γενέθλια της, αφού την Παρασκευή κλείνει τα δυο της χρόνια.

Επίσκεψη του πατέρα της Εύας Καϊλή στον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Η επίσκεψη που έκανε χθες στον Τζόρτζι ο Αλέξανδρος Καϊλής δείχνει ότι οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τον σύντροφό της είναι καλές σε αντίθεση με όσα λέγονταν. Ο Τζόρτζι έχει δει μόνο μια φορά από κοντά το παιδί του, είναι σε κακή κατάσταση και δεν εχει δεχθεί να δει ούτε τους γονείς του.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share