Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κώστας Καραμανλής: Το παρασκήνιο της απόφασης να μην είναι υποψήφιος - Το κλίμα στην τηλεφωνική επικοινωνία με Μητσοτάκη και τι συμφώνησαν (Video)

Ο διάλογος Καραμανλή - Μητσοτάκη

22 Φεβρουαρίου 2023 12:26
Κώστας Καραμανλής: Το παρασκήνιο της απόφασης να μην είναι υποψήφιος - Το κλίμα  στην τηλεφωνική επικοινωνία με Μητσοτάκη και τι συμφώνησαν (Video)
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το παρασκήνιο της απόφασης του Κώστα Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές που θα γίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, στις 9 Απριλίου μετέδωσε ο Πέτρος Μποτσαράκος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως ανέφερε ο αρχισυντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ του Star, o Κώστας Καραμανλής «ζύγιζε» αυτήν την απόφαση το τελευταίο διάστημα και αυτό είχε τροφοδοτήσει μια δημόσια συζήτηση. Έτσι, χθες το πρωί επικοινώνησε μαζί του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για να ξεκαθαρίσει το ζήτημα και ο Κ. Καραμανλής τον ενημέρωσε για τις προθέσεις του.

Ο διάλογος Καραμανλή - Μητσοτάκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διάλογος που διαμείφθηκε ήταν ο εξής:

Καραμανλής: Έχω πάρει την απόφασή μου, σκέφτομαι να κάνω άλλα πράγματα",

Μητσοτάκης: Το δέχομαι και το σέβομαι

Καραμανλής: Φεύγω τώρα που η παράταξη είναι ισχυρή και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές.

Καλό κλίμα στην επικοινωνία Καραμανλή - Μητσοτάκη

Η επικοινωνία τους ήταν σε καλό κλίμα και στο Μαξίμου υπάρχει ικανοποίηση για την δήλωση με την οποία ο κύριος Καραμανλής ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος, εκφράζοντας την στήριξή του παράλληλα στη Νέα Δημοκρατία. Το τέλος της κοινοβουλευτικής διαδρομής 35 ετών ειναι μια συγκινητική στιγμή για τον πρώην πρωθυπουργό που ηταν 13 χρόνια στο τιμόνι του κόμματος και πεντέμιση χρόνια πρωθυπουργός.

Για την προσφορά του τον ευχαρίστησε με δήλωση του και ο Πρωθυπουργός θυμίζοντας ότι και ο ίδιος μπήκε στην πολιτική επι ηγεσίας Καραμανλή στη Νέα Δημοκρατία. Μάλιστα φαίνεται πως συμφώνησαν να κάνει ομιλία ο κύριος Καραμανλής σε προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.

Και αυτό σίγουρα θα είναι μια απάντηση σε όσους λένε ότι ο κ. Καραμανλής δεν κατεβαίνει στις εκλογές επειδή έχει τις όποιες διαφωνίες.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share