Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Είχα 80% πιθανότητες να πεθάνω!» - Ανατριχιάζει ο Θάνος Πλεύρης για την περιπέτεια της υγείας του (Video)

«Μου είχε μείνει η εικόνα ότι μπορεί να πέθαινα και τα παιδιά μου να μην θυμούνται πατέρα»

21 Φεβρουαρίου 2023 13:34
«Είχα 80% πιθανότητες να πεθάνω!» - Ανατριχιάζει ο Θάνος Πλεύρης για την περιπέτεια της υγείας του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη σχέση με τον πατέρα του και το πρόβλημα υγείας που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή, μίλησε ο Θάνος Πλεύρης, σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ελεονώρα Μελέτη. Παράλληλα, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που είναι σε έλλειψη, θα συνταγογραφούνται μόνο ηλεκτρονικά, όπως διευκρίνισε κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου για τις ελλείψεις στα φάρμακα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

«Στα μαγαζιά που κάπνιζαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Πάολα έγιναν οι διαδικασίες. Κάποια στιγμή πρέπει να δημιουργηθεί και μία κουλτούρα. Αρχίζω να φοβάμαι ότι δεν θα μπορώ να κλείνω τραπέζι στα νυχτερινά κέντρα εάν λέω ποιος είμαι. Όσο πιο αργά είναι η νύχτα είναι και πιο δύσκολη η συμμόρφωση», είπε αρχικά ο Θάνος Πλεύρης.

«Ο πατέρας μου έχει μία ιδεολογία που δεν έχει κρύψει ποτέ. Η πράξη που έκανε έγινε παρουσία μίας γυναίκας που ο γιος της δολοφονήθηκε από έναν Ναζί. Οι σχέσεις μας σε διαπροσωπικό επίπεδο με τον πατέρα μου μπορούν να επηρεαστούν από τις πολιτικές σχέσεις; Προσπαθώ όχι. Τον πατέρα μου τον αγαπώ και τον εκτιμώ. Υπάρχει πεδίο να με κρίνει κάποιος, δεν χρειάζεται να με κρίνει λόγω του πατέρα μου.

Ο τρόπος που τον υπερασπίστηκα στη δίκη για το βιβλίο του για την άρνηση του Ολοκαυτώματος προσέβαλε τα άτομα που έχουν διωχθεί από τον ναζισμό. Είχα πει ότι πρέπει η φύλαξη των συνόρων να γίνεται με τρόπο που ενδεχομένως να αποδεχόμαστε να υπάρχουν και νεκροί. Ήταν προδήλως αντίθετα σε έννοιες ανθρωπισμού, που δεν με χαρακτηρίζει», είπε στη συνέχεια.

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, ο Θάνος Πλεύρης είπε: «Από την περιπέτεια υγείας που είχα περάσει μου είχε μείνει η εικόνα ότι μπορεί να πέθαινα και τα παιδιά μου να μην θυμούνται πατέρα. Πρέπει να βρεθεί χρόνος για την οικογένεια και τα παιδιά, δεν υπάρχει δικαιολογία. Με την περιπέτεια της υγείας μου είχα 80% πιθανότητες να πεθάνω και 20% για να ζήσω. Η περιπέτεια της υγείας μου με άλλαξε και σε θέματα αντίληψής και ιδεολογίας».

Με την σύζυγό του είναι μαζί 19 χρόνια, ενώ δήλωσε πως όταν συγκρούονται μεταξύ τους το δίκιο το έχει πάντα η σύζυγός του. «Είμαι τρυφερός. Η γυναίκα μου επειδή βάζει τάξη στα παιδιά, εγώ μπορώ να είμαι τρυφερός μαζί τους, ελπίζω και με την σύζυγο μου. Με τη γυναίκα μου ήμασταν πάντα σε ένα κοινό περιβάλλον. Η σχέση το πρώτο εξάμηνο ήταν ταραχώδης. Είμαι ακόμα ερωτευμένος», είπε ο Θάνος Πλεύρης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share