Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Στα χνάρια του Ανδρέα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Κατεβάζει το παλιό ΠΑΣΟΚ στις εκλογές - Ανακοινώνει κόμμα...»

«Εισβάλλει» στην πολιτική σκηνή της χώρας και άμεσα μάλιστα;

9 Φεβρουαρίου 2023 10:39
Στα χνάρια του Ανδρέα η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: «Κατεβάζει το παλιό ΠΑΣΟΚ στις εκλογές - Ανακοινώνει κόμμα...»
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Αν και επικεφαλής θα είναι η ίδια, το κόμμα δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα» διευκρινίζεται στην ίδια ανάρτηση για το κόμμα της Δήμητρας Λιάνη.

Η Δήμητρα Λιάνη ανακοινώνει σήμερα, Πέμπτη (9/2), την ίδρυση κόμματος. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ευσταθίου, το κόμμα που θα ανακοινωθεί στις 12:00 στην ΕΣΗΕΑ, οριοθετείται από τη Δήμητρα Λιάνη «ως αμιγώς “ανδρεϊκό” που εμπνέεται από τα οράματα, τις πράξεις και τα μηνύματα του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου» με στόχο «να λάβει μέρος στις προσεχείς εκλογές».

«Αν και επικεφαλής θα είναι η ίδια, το κόμμα δεν θα έχει αρχηγικό μοντέλο, αλλά μια διευθυντική ομάδα» διευκρινίζεται στην ίδια ανάρτηση.

Κατά την ίδια πηγή το κόμμα της Δήμητρας Λιάνη «θα ονομάζεται Δημοκρατική Πατριωτική Ενότητα και ιδρυτικά μέλη θα είναι 100άδες πρώην βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θεωρούνταν στενοί συνεργάτες και πιστοί μέχρι τέλους στον Ανδρέα, αλλά και διάφορες άλλες προσωπικότητες».

«Με παρενόχλησαν, έμαθα στη ζωή μου να…» - Δραματικές στιγμές για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου έχει προχωρήσει αρκετές φορές σε προσωπικές εξομολογήσεις, αφορώντας είτε το γάμο της με τον Ανδρέα είτε άλλα περιστατικά στη ζωή της, όπως η παρενόχληση, που έχει βιώσει.

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, που σε άλλη περίπτωση αποκάλυψε τα οικονομικά της προβλήματα, φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και πήρε θέση για την κακοποίηση και παρενόχληση των γυναικών.

Η εξομολόγηση της Λιάνη για την παρενόχληση

«Είναι ένα θέμα που θεωρώ ότι η προσέγγιση που μπορεί να κάνει κανείς είναι με ευαισθησία και με σεβασμό σε αυτές τις γυναίκες, οι οποίες έστω και αργά δε σιώπησαν και παραδέχθηκαν τα συμβάντα με αυτούς, για να σπάσει επιτέλους το σπυρί που είχε κακοφορμίσει. Σε αυτή τη ζωή έχω μάθει να τα περιμένω όλα, αλλά για κάποια πράγματα ίσως δεν το περίμενα. Όμως έμαθα ότι στο διάβα της ζωής μου ότι τα πάντα είναι πιθανά. Έχει συμβεί στις περισσότερες γυναίκες άσχετα αν δεν το έχουν παραδεχτεί, έχουν σιωπήσει γιατί ίσως φοβούνται το στίγμα.

Βεβαίως μου έχει συμβεί, αλλά είχα τουλάχιστον τον προσωπικό μου τσαμπουκά ώστε να διακόψω τέτοιου είδους συμπεριφορές», πρόσθεσε και παρότρυνε τις γυναίκες αυτές «να σταματήσουν τη σιωπή, να μιλήσουν και να μη φοβούνται ούτε το στόχο ούτε το στιγματισμό, γιατί στιγματισμένοι είναι αυτοί που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο», ανέφερε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share