Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Κόλαφος» η Άννα Καραμανλή: «Σεξιστική & βίαιη επίθεση - Αν ο Γιώργος Βαρεμένος είχε άνδρα δίπλα του δεν θα είχε τέτοια συμπεριφορά!» (Video)

«Αν βάλετε να δείτε το βίντεο...»

2 Φεβρουαρίου 2023 16:39
«Κόλαφος» η Άννα Καραμανλή: «Σεξιστική & βίαιη επίθεση - Αν ο Γιώργος Βαρεμένος είχε άνδρα δίπλα του δεν θα είχε τέτοια συμπεριφορά!» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Καραμανλή φιλοξενήθηκε στο T-live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για το «επεισόδιο» με τον Γιώργο Βαρεμένο στον «αέρα» του ΣΚΑΪ. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε για ακόμα μία φορά σεξιστική και βίαιη την επίθεση του κ. Βαρεμένου εις βάρος της.

«Προφανώς είναι μία βίαιη, σεξιστική συμπεριφορά από τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορεί, επειδή ο άλλος διαφωνεί, να σηκώνει το χέρι και να αρπάζει τα χαρτιά και μετά να στα πετάει στα μούτρα. Αυτά δεν συνάδουν με έναν βουλευτή που είναι στο δημοκρατικό τόξο. Αυτό θυμίζει άλλες εποχές. Που θα σταματήσει όλο αυτό, ας πούμε;» αναρωτήθηκε η Άννα Καραμανλή.

«Αν βάλετε να δείτε το βίντεο, επειδή ταράχτηκα πάρα πολύ, παίρνω τα χαρτιά μου, και βάζω το κινητό από κάτω. Αυτές δεν είναι συμπεριφορές, όταν διαφωνούμε, διαφωνούμε με επιχειρήματα, με λόγια και όχι με πράξεις. Ούτε αρπάζουμε από τα χέρια, ούτε τσαλακώνουμε, ούτε τα πετάμε στα μούτρα. Αυτά δεν είναι συμπεριφορές, κατά τη δική μου γνώμη» πρόσθεσε η Άννα Καραμανλή στην Τατιάνα Στεφανίδου.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share