Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Επειδή κάνω τον σταυρό μου...» - Αποκαλυπτικό παρασκήνιο Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε τους περιούσιους λαούς από τις περιουσίες και το κράτος από την θρησκεία»

1 Φεβρουαρίου 2023 23:22
«Επειδή κάνω τον σταυρό μου...» - Αποκαλυπτικό παρασκήνιο Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θέση στη διαμάχη που έχει προκύψει με τα θρησκευτικά «πιστεύω» του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή δηλώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο αρχηγός του κόμματος είναι «άθεος», πήρε τη Δευτέρα εμμέσως πλην σαφώς η Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ. Ενώ, αυτός είναι ο γιος της Λιάνας Κανέλλη, δείτε εδώ για πρώτη φορά το πρόσωπό του.

Μιλώντας τη Δευτέρα στην πρωινή εκπομπή του Mega η βουλευτής του ΚΚΕ είπε ότι η θρησκεία πρέπει να διαχωριστεί από το κράτος. «Πρέπει να ξεχωρίσουμε τους περιούσιους λαούς από τις περιουσίες και το κράτος από την θρησκεία» είπε χαρακτηριστικά.

Λιάνας Κανέλλη

Η ίδια ωστόσο μίλησε και για τις επιθέσεις που έχει δεχθεί από συναδέλφους της στην Βουλή επειδή εκδηλώνει το θρησκευτικό της φρόνημα: «Εχω φάει αρκετό βρισίδι στην Βουλή επειδή κάνω τον σταυρό μου» είπε και προσέθεσε πάντως ότι οι βουλευτές του κόμματός της σέβονται «απόλυτα» τη θρησκευτική της πίστη καθώς «στέκονται όρθιοι» όταν η ίδια ορκίζεται στο Κοινοβούλιο.

«Πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά...» - Δραματικές στιγμές για την Λιάνα Κανέλλη

Τη στιγμή στο Κοινοβούλιο που δεν θα ξεχάσει ποτέ αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Λιάνα Κανέλλη, προβαίνοντας σε μία δραματική εξομολόγηση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι είχε αποκαλύψει το 1994 η Λιάνα Κανέλλη στη Ρούλα Κορομηλά!

Υπήρξαν φορές που φοβηθήκατε για την σωματική σας ακεραιότητα εξερχόμενη από την βουλή;

«Καμία. Το μόνο που φοβάμαι είναι τα επεισόδια λόγο των δακρυγόνων και αυτό γιατί έχω περάσει δυο εμφράγματα ένα το 2005 και ένα το 2007. Έτσι κι αλλιώς κορίτσι μου, ξέρω ότι ακόμη κι αν πέσω σε μια διαδήλωση και πω έχω καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα δεν θα φταίνε τα δακρυγόνα αλλά το τσιγάρο.

Τον αγάπησα αυτόν το χώρο και δεν έχω βγει ποτέ από εδώ μέσα με αίσθημα ντροπής. Δεν είμαι άλλη Λιάνα μέσα στο κοινοβούλιο και άλλη Λιάνα έξω. Μην ξεχνάς ότι πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά το ότι τόλμησα να σηκώσω στην ιεροπρέπεια του Κοινοβουλίου ένα γάλα και μια φρατζόλα ψωμί. Καταβάλλω ένα τίμημα και δεν θα με κάνουν κάρβουνο αυτοί που φωνάζουν – να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή. Δεν θα τα καταφέρουν ποτέ»

Λιάνα Καννέλη

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share