Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εύα Καϊλή: Αύριο η κρίσιμη ημέρα για την αποφυλάκισή της! «Θα δηλώσει αθώα» υποστηρίζει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος (Video)

«Ο αθώος δε φοβάται τίποτα, ο ένοχος δεν μπορεί να κοιμάται»

18 Ιανουαρίου 2023 23:10
Εύα Καϊλή: Αύριο η κρίσιμη ημέρα για την αποφυλάκισή της! «Θα δηλώσει αθώα» υποστηρίζει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εύα Καϊλή βρίσκεται σε αγωνία, καθώς αύριο Πέμπτη 19/1 έχει ακρόαση από τις βελγικές αρχές. Ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος από προχθές βρίσκεται στις Βρυξέλλες, μιλώντας στο Mega είπε ότι η Εύα Καϊλή θα δηλώσει αθώα και θα δώσει μάχη για να το αποδείξει. Ενώ, αυτός είναι ο αντικαταστάτης της Εύας Καϊλή στη θέση του αντιπροέδρου

Όπως και την προηγούμενη φορά, θα ζητήσει αποφυλάκιση με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ωστόσο, πολλά θα κριθούν από το εάν αυτά που έχει πει o Παντσέρι δένουν την υπόθεση – τότε περιορίζονται οι πιθανότητες η Εύα Καϊλή να αλλοιώσει στοιχεία. Γενικότερα, το κλίμα στις Βρυξέλλες είναι τοξικό. Όλοι είναι σε αναμμένα κάρβουνα διότι δεν γνωρίζουν ποιους άλλους θα «δώσει» ο Παντσέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο έγινε κλειστή συνάντηση του κεντροδεξιού Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δηλαδή της ευρωπαϊκής πολιτικής οικογένειας της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο επικεφαλής Μάνφρεντ Βέμπερ έκανε λόγο για ατομικές και όχι κομματικές ευθύνες και προέτρεψε τους δεξιούς ευρωβουλευτές να μην επιτεθούν στους σοσιαλιστές παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής μπλεγμένοι είναι μόνο σοσιαλιστές.

Δικηγόρος Βρυξελλών Ν. Κορογιαννάκης: Ο αθώος δε φοβάται τίποτα, ο ένοχος δεν μπορεί να κοιμάται

Ο Νίκος Κορογιαννάκης, δικηγόρος Βρυξελλών, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα για την υπόθεση της Εύας Καϊλή και όπως ανέφερε, σχετικά με το αν η συμφωνία Παντσέρι με τις βελγικές αρχές μπορεί να επηρεάσει και τη δική της θέση και με ποιο τρόπο, «τα αποδεικτικά στοιχεία που θα παρουσιάσει ο κ. Παντσέρι θα επηρεάσουν όλη την εξέλιξη της δίκης» .

Όπως πρόσθεσε, «φυσικά, όποιος είναι αθώος δεν έχει να φοβάται τίποτα, όποιος είναι ένοχος από χθες δεν θα πρέπει να κοιμάται καλά».

Στο ερώτημα της Μ. Ζαχαρέα αν «κατά τη συζήτηση για την αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή ή μη, παίζει ρόλο η αλλαγή στάσης του Αντόνιο Παντσέρι», ο κ. Κορογιαννάκης απάντησε:

«Η αλλαγή στάσης του Παντσέρι μάλλον είναι κάτι που ετοιμαζόταν από καιρό. Ήδη συνεργάζεται με τις αρχές, αν και δεν έχει ολοκληρώσει τις καταθέσεις του για όλα τα θέματα. Εφόσον ο ανακριτής θεωρεί ότι η κυρία Καϊλή είναι ένοχος για κάποια αδικήματα, φυσικά είναι καλύτερα ο ίδιος να περιμένει τις αποκαλύψεις Παντσέρι πριν προχωρήσει σε αποφυλακίσεις οποιουδήποτε από τους κατηγορουμένους»

Ο δικηγόρος των Βρυξελλών διευκρίνισε ότι η κατάθεση Παντέρι παίζει ρόλο όσον αφορά το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο στοιχείο για την Εύα Καϊλή που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share