Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

QatarGate: Αύριο (6/1) η «μεγάλη» συνάντηση για την Εύα Καϊλή - Θα δει την κόρη της για πρώτη φορά

Δεν την έχει δει καθόλου μετά την προφυλάκισή της

5 Ιανουαρίου 2023 19:34
QatarGate: Αύριο (6/1) η «μεγάλη» συνάντηση για την Εύα Καϊλή - Θα δει την κόρη της για πρώτη φορά
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

QatarGate: H Εύα Καϊλή αύριο Παρασκευή (6/1) θα δει την κόρη της για 3 ώρες, για πρώτη φορά μετά την προφυλάκισή της. Παράλληλα, σε κακή κατάσταση φέρεται να βρίσκεται η πρώην ευρωβουλευτής στις φυλακές του Χάρεν στο Βέλγιο.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον συνήγορο της, Μιχάλη Δημητρακόπουλο αύριο Παρασκευή η Εύα Καϊλή θα έχει την πρώτη επίσκεψη από την κόρη της, διάρκειας τριών ωρών και θα είναι η πρώτη επαφή μετά τις 9 Δεκεμβρίου όπου η ευρωβουλευτής συνελήφθη.

Εύα Καϊλή

Διαψεύδει ο δικηγόρος της ότι η Εύα Καϊλή είχε συνάντηση με την κόρη της

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η κυρία Καϊλή είδε την κόρη της στις φυλακές Χάρεν, αν και αρχικά είχε ενδοιασμούς, είδηση που διέψευσε κατηγορηματικά μιλώντας στο OPEN το πρωί της Τετάρτης ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

«Δεν είδε το παιδί της στις φυλακές η Εύα Καϊλή», δήλωσε ο συνήγορός της στην εκπομπή "Ώρα Ελλάδος", ενώ στη συνέχεια τόνισε πως η Καϊλή αισθάνεται προδομένη από ανθρώπους που εμπιστεύτηκε.

Οι δικηγόροι της θα καταθέσουν άμεσα αίτημα αποφυλάκισης, ζητώντας την αποφυλάκιση της υπό όρους, ωστόσο νομικοί κύκλοι ανέφεραν πως το αίτημα δύσκολα θα γίνει δεκτό. Αξίζει να σημειωθεί πως επειδή η ημέρα που είχε ορισθεί η ακρόαση στις 22 Ιανουαρίου είναι Κυριακή, εκτιμάται πως η ακρόαση θα γίνει νωρίτερα ή αργότερα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share