Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Δημητρακόπουλο για υπόθεση Καϊλή: «Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα για δικαστική συνδρομή από τον Παναμά»

«Επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίτημα μας και θα διαπιστωθεί το ψεύδος και οι οργανωτές του»

29 Δεκεμβρίου 2022 19:10
«Βόμβα» από Δημητρακόπουλο για υπόθεση Καϊλή: «Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα για δικαστική συνδρομή από τον Παναμά»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μετά το έγγραφο που έστειλε ο Χαράλαμπος Βουλιώτης για συνδρομή του Παναμά σε έρευνα για εμβάσματα 20 εκατ. ευρώ από το Κατάρ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι είχε καταθέσει το συγκεκριμένο αίτημα εδώ και μέρες.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Δημητρακόπουλος: αναφέρει: «Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα στον κύριο Χαράλαμπο Βουρλιώτη, Πρόεδρο της αρχής καταπολέμησης Της νομιμοποίησης εσόδων, Που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, να ζητήσει δικαστική συνδρομή από τον Παναμά ώστε να διαπιστωθεί η πλαστότητα των παραστατικών των μυθικών εμβασμάτων από το Καταρ στην κυρία Εύα Καϊλή.

«Βόμβα» από Δημητρακόπουλο για υπόθεση Καϊλή: «Εδώ και μέρες έχω καταθέσει αίτημα για δικαστική συνδρομή από τον Παναμά»

Επιτέλους ικανοποιήθηκε το αίτημα μας και θα διαπιστωθεί το ΨΕΥΔΟΣ και οι οργανωτές του».

"Καταρριπτικός" ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη - Eίναι αθώα»

Η Εύα Καϊλή είναι αθώα και ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή δήλωσε ο εκ των δικηγόρων της πρώην αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε συνέντευξή του στην Corriere Della Sera και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το 22 μηνών παιδί της κυρίας Καϊλή βρίσκεται μόνο με τον παππού του.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «η Εύα Καϊλή στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη, μια καταστροφή επειδή είναι αθώα. Το μόνο άτομο που την επισκέφθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν ο πατέρας της.

Μετά από όσα διάβασε στους φακέλους της έρευνας, αισθάνεται προδομένη. Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της, πριν από την ημέρα της σύλληψης δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα χρήματα δεν ήταν δικά της ούτε τα φύλαγε».

Σε ερώτηση αν η Εύα Καϊλή, θα μείνει στο Βέλγιο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα αν αποφυλακιστεί, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι «θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα αγωνιστεί μέχρι να αναγνωριστεί η αθωότητά της».

Τέλος αναφερόμενος στο παιδί της, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «η καρδιά της αιμορραγεί κυριολεκτικά για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του και μπορεί να στηρίζεται μόνο στον ηλικιωμένο παππού του».

Ένας άλλος Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Αυτοσαρκάζεται και... υπόσχεται να ανοίξει «φροντιστήριο στο Κορωπί»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος συζητείται τις τελευταίες μέρες, όχι τόσο πολύ για την υπόθεση της Εύας Καϊλή, αλλά πολύ περισσότερο για τα γαλλικά του, που έγιναν viral.

Με δόση αυτοσαρκασμού, ο γνωστός ποινικολόγος «αυτοτρολάρεται» γράφοντας στο Facebook πως θα ανοίξει φροντιστήριο Γαλλικών στο Κορωπί!

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Αγαπημένες-οι φίλοι, σας ανακοινώνω οτι παράλληλα με την δικηγορία, αποφάσισα να ανοίξω φροντιστήριο Γαλλικών στο ΚΟΡΩΠΙ (Corrompu-e) και θα το ονομάσω ΖΑΜΑΙ(Jamais). Σας εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ιδιαίτερα σε όσους γαλλομαθείς της Σορβόνης η κακή πράγματι προφορά μου αποτέλεσε αφορμή για χιούμορ, σχόλια, ειρωνία».

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Η Εύα Καϊλή ζει μια καταστροφή – Είναι Χριστούγεννα και δεν υπάρχει κανείς δίπλα της»

Η Εύα Καϊλή θα παραμείνει για ακόμη ένα μήνα στη φυλακή, όπως αποφάσισαν οι αρχές του Βελγίου, καθώς αρνήθηκαν το αίτημα αποφυλάκισης με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Ο δικηγόρος της πρώην ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρίσκεται στις Βρυξέλλες και μίλησε στην εκπομπή T-Live για τον λόγο που δεν άσκησε έφεση, αποκαλύπτοντας παράλληλα πώς είναι η ψυχολογία της Εύας Καϊλή.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εισερχόμενος στις φυλακές ΑΡΕΝ για να επισκεφθεί την Εύα Καϊλή μια μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος της να αποφυλακιστεί σε καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού με ηλεκτρονική επίβλεψη, ανάφερε πως η πελάτισσά του «ζει μια καταστροφή»

«Η κυρία Καϊλή είναι εντελώς μόνη μέσα στις φυλακές, δυστυχώς και το 22 μηνών παιδί της είναι κι αυτό μόνο του» συνέχισε ο νομικός εκπρόσωπος της ευρωβουλευτού.

Μιχάλης Δημητρακόπουλος Εύα Καϊλή

«Είναι Χριστούγεννα, δεν υπάρχει κανείς δίπλα της, η Εύα Καϊλή αισθάνεται ότι ζει μια καταστροφή, παρακαλώ σεβαστείτε το» κατέληξε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός δικηγόρος εξήγησε πως η ευρωβουλευτής δεν κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης να συνεχιστεί για ένα μήνα η προφυλάκιση της «για νομικούς λόγους» και επιβεβαίωσε πως θα κατατεθεί νέο αίτημα για την υπό όρους αποφυλάκιση, που θα επανεξεταστεί μετά την λήξη του χρονικού διαστήματος της προφυλάκισης της.

Για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Εύα Καϊλή, ο δικηγόρος της αποκάλυψε: «Η ψυχολογία ήταν σχετικά σε καλή κατάσταση, πριν την ακροαματική διαδικασία. Όταν άκουσε τα επιχειρήματα ότι θα γίνει εισβολή του Κατάρ στις Βρυξέλλες εκεί αισθάνθηκε μια ανασφάλεια. Φοβάται ότι η δικαιοσύνη δεν κινείται πλέον με νομικά κριτήρια, αλλά με πολιτικά».

«Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της και με τον σύντροφό της. Στο δικαστήριο δήλωσε για πρώτη φορά ότι αισθάνθηκε ότι προδόθηκε από τον σύντροφό της, γιατί όπως υποστηρίζει εκείνος χρησιμοποιούσε το όνομά της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει κάτι. Δεν γνώριζε την ύπαρξη χρημάτων, το συνειδητοποίησε λίγο πριν τη σύλληψη. Η κόρη της βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή» είπε επίσης ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share