Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θράσος: Όταν η Εύα Καϊλή ανέλυε την... ηθική στην πολιτική στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα! (video)

Καλά πήγε αυτό!

16 Δεκεμβρίου 2022 10:52
Θράσος: Όταν η Εύα Καϊλή ανέλυε την... ηθική στην πολιτική στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκάνδαλο στις Βρυξέλλες συνεχίζεται. Η Εύα Καϊλή ζήτησε να περιμένει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου για να απολογηθεί. Ο Φραντσέσκο Τζόρτζιο συμφώνησε με τις κατηγορίες και θα αναλάβει την ευθύνη.

Ένα βίντεο από το 2019 και την εκπομπή του συγχωρεμένου, Γιώργου Τράγκα, ήρθε ξανά στην επιφάνεια, στο οποίο ο πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μιλάει κατά της διαφθοράς στην πολιτική. Στο βίντεο ασκεί κριτική στην τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αν διεκδικουσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες κύριε Κυμπουροπουλε , να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ με κριση...

Posted by Παυλος Πολακης on Monday, April 22, 2019

Εύα Καϊλή: Εάν δεν υπάρχει ηθική στην πολιτική, δεν μπορούμε να κάνουμε καμία συζήτηση

Η Εύα Καϊλή θύμωσε με την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επειδή ο Παύλος Πολάκης έκανε κάτι κακό στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

"Εκεί που τους παίρνει όμως φάνηκε ποιοι πραγματικά είναι (σσ αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ). Τι κρίμα που έχουμε αυτή την κυβέρνηση, πραγματικά εγώ θεωρώ ότι δημιουργούν μια απέχθεια στην πολιτική για τους νέους ανθρώπους και μιλούν με ασέβεια για τους Έλληνες. Δεν είναι μόνο για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, γενικά ο τρόπος που απευθύνονται για τους ανθρώπους, για τον λαό, ακόμα και για το Μάτι, χρησιμοποιούν εκφράσεις που είναι προσβλητικές να ακούγονται στην ελληνική Βουλή.

Ξέρετε, η Ελλάδα και Ευρώπη χτίστηκαν πάνω σε Αρχές, που έχουν και μία ηθική αξία. Εάν δεν υπάρχει ηθική στην πολιτική, δεν μπορούμε να κάνουμε καμία συζήτηση. Οπότε έχουμε χάσει κάθε βάση συζήτησης. Πώς να κάνουμε ιδεολογική αντιπαράθεση σ΄ αυτό το πλαίσιο;” έλεγε, τότε, η Εύα Καϊλή, στον Γιώργο Τράγκα, με αφορμή την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

"Να επισημάνω, κυρίες και κύριοι ότι ο πρωθυπουργός, προσπαθώντας για μια ακόμη φορά να δικαιολογήσει τον κύριο Πολάκη, είπε εχθές, εάν θυμάμαι καλά, επί λέξει, ότι ο αναπλ. Υπουργός αντιμετώπισε ως ίσο τον κύριο Κυμπουρόπουλο. Δηλαδή, πώς θα έπρεπε να τον αντιμετωπίσει;” είχε διερωτηθεί ο Γιώργος Τράγκας.

"Εμείς τους καλούμε να έρθουν εδώ να αντιμετωπίσουν εμάς ως ίσοι. Να αναδείξουν ακριβώς ποιοι είναι αυτοί. Το ήθος και την παιδεία τους και να μπορέσει ο ελληνικός λαός, σε περίπου 2 εβδομάδες, να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα. Ένα θετικό μήνυμα. Να προχωρήσει με ανθρώπους που είναι χρήσιμοι και το λέει η καρδιά τους και όχι με αυτούς που κάνουν bullying εκεί που τους παίρνει. Αυτά είναι ευκολάκια για τον κ. Πολάκη” έλεγε η Εύα Καϊλή, λίγο πριν τη δεύτερη εκλογή της στην Ευρωβουλή, πίσω στα 2019.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share