Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύα Καϊλή: «Το γκλάμουρ κορίτσι της Ευρωπαϊκής Ένωσης» - Η χλιδάτη ζωή, η αγάπη για τις ακριβές τσάντες, οι εμφανίσεις της στην Ελλάδα & ο κίνδυνος να τα χάσει όλα

«Η Καϊλή θα γίνει... "Πισπιρίγκου" της πολιτικής - Πάντα ταυτιζόταν με την ΝΔ» - Κόλαφος ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την ευρωβουλευτή

14 Δεκεμβρίου 2022 11:52
Εύα Καϊλή: «Το γκλάμουρ κορίτσι της Ευρωπαϊκής Ένωσης» - Η χλιδάτη ζωή, η αγάπη για τις ακριβές τσάντες, οι εμφανίσεις της στην Ελλάδα & ο κίνδυνος να τα χάσει όλα
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Σέλφι σε παραλίες και παρέα με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον: Η χλιδάτη ζωή της Εύας Καϊλή. Η παρουσιάστριας που έγινε Ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος και τώρα κατηγορείται ότι δωροδοκήθηκε από το Κατάρ». Έτσι περιγράφει την Εύα Καϊλή σε άρθρο της η Daily Mail!

Διαβάστε επίσης: «Η Καϊλή θα γίνει... "Πισπιρίγκου" της πολιτικής - Πάντα ταυτιζόταν με την ΝΔ» - Κόλαφος ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για την ευρωβουλευτή

«Ήταν το γκλάμουρ κορίτσι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρώην τηλεπαρουσιάστρια, που η αγάπη της για την πολιτική την έφτασε να γίνει αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής στην ηλικία μόλις των 44 ετών».

«Έκανε παρέα με τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και είχε ξεκινήσει να κερδίζει δύναμη και επιρροή. Είχε τον κόσμο στα πόδια της αλλά τώρα, κινδυνεύει τα τα χάσει όλα» αναφέρεται στο ίδιο άρθρο. Ειδική αναφορά γίνεται στην παρέα της με τον μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον ο οποίος το 2017 την κάλεσε στο νησί του.

Η Daily Mail παρουσιάζει ένα βιογραφικό της Εύας Καϊλή, στο οποίο αναφέρεται ότι από τα 14 της ήταν στη νεολαία του ΠΑΣΟΚ. Αναφέρεται επίσης ότι η Εύα Καϊλή είχε δηλώσει ψευδώς σε συνέντευξή της ότι οι κομμουνιστές δολοφόνησαν τον παππού της.

«Το 2014 έγινε το νεότερο άτομο που εξελέγη στην Ευρωβουλή από το ΠΑΣΟΚ και μετακόμισε στις Βρυξέλλες».

«Το προφίλ της στο Instagram αποκαλύπτει μια γυναίκα που ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα και αγαπάει το Παρίσι, το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον» αναφέρει η Daily Mail.

Εύα Καϊλή: Η αγάπη στις ακριβές τσάντες και οι εμφανίσεις της στην Ελλάδα - Τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στις Βρυξέλλες

Η Εύα Καϊλή βρίσκεται για τέταρτη μέρα κρατούμενη και έχει μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές υψίστης ασφαλείας Σαιν Ζιλ.

Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ερευνάται για μεγάλη υπόθεση διαφθοράς από αξιωματούχους του Κατάρ. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτές της διαφθοράς, του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Εύα Καϊλή - Πώς βρέθηκαν τα χρήματα στο διαμέρισμά της; «Όταν το έμαθε ζήτησε να φύγουν!» - Τι υποστηρίζει ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μελών της οικογενείας της και του συντρόφου της.

Τα τελευταία χρόνια η Εύα Καϊλή ζούσε μόνιμα στις Βρυξέλλες με τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζόρτζι, και την ενάμιση έτους κόρη τους, Αριάδνη.

Στην Ελλάδα ερχόταν για διακοπές και για να δει την οικογένειά της. Ο φωτογραφικός φακός πολλές φορές την είχε απαθανατίσει σε δημόσιες εμφανίσεις της σε πρεμιέρες θεατρικών παραστάσεων, σε εκδηλώσεις, αλλά και σε διακοπές της στα ελληνικά νησιά.

Η 44χρονη πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε ιδιαίτερη αδυναμία στις ακριβές τσάντες διάσημων οίκων μόδας και σε κάθε της εμφάνιση τις προτιμούσε. Gucci, Chanel, Balenciaga αλλά και Luis Vuitton ήταν οι αγαπημένες της!

H αγάπη της Εύας Καϊλή για τις ακριβές τσάντες

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share