Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Πάρη Κουρτζίδη

11 Νοεμβρίου 2022 23:58
Άδωνις Γεωργιάδης: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Πάρη Κουρτζίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις νομικές ενέργειες κατά του γνωστού δημοσιογράφου και προέδρου του κόμματος «Ελληνική Ανατροπή», Πάρη Κουρτζίδη ενημέρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω ανάρτησης που έκανε στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο υπουργός ανάπτυξης ανέφερε ότι, η μήνυσή του κατατέθηκε για συκοφαντική δυσφήμιση λόγω ανάρτησης του κ. Κουρτζίδη στο Twitter.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Πριν από λίγο κατέθεσα μήνυση κατά του Πάρη Κουρτζίδη για συκοφαντική του ανάρτηση στο τουίτερ περί δήθεν ταξιδιού μου στη Λάρισα και τηλεφωνικής παρεμβάσεως εναντίον μου από τον πρώην ΓΓ του ΠΘ. Το ίδιο θα συμβαίνει πλέον με όλους όσους διακινούν συκοφαντίες και λάσπη! Ως εδώ!», έγραψε ο υπουργός ανάπτυξης.

«Είσαι ο ηθικός αυτουργός, με πλήγωσες...» - «Πάγωσε» στον αέρα με επίθεση εναντίον του ο Γιώργος Παπαδάκης

Ο Γιώργος Παπαδάκης έχει πολλές φορές βιώσει στον αέρα διάφορα περιστατικά, που έχουν μείνει στην ιστορία, κι ένα εξ αυτών πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην εκπομπή του.

Στο «Καλημέρα Ελλάδα», μάλιστα, είχε εμφανιστεί ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Υπουργός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο καλάθι του νοικοκυριού, για την πιστοποιημένη επιτυχία της Ελλάδας στον τομέα της ανάπτυξης και των επενδύσεων, αλλά και για τα κιλά που έχασε.

Αναφορικά με το «καλάθι του νοικοκυριού» που κάνει πρεμιέρα αύριο, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε σίγουρος ότι θα βοηθήσει σημαντικά και αποκάλυψε ότι αύριο θα επισκεφτεί όλες τις αλυσίδες super market για να κάνει ελέγχους και να δει αν τηρείται η δέσμευση ότι όλα τα προϊόντα που θα βρίσκονται σε αυτό, θα έχουν την ίδια τιμή ή και χαμηλότερη από αυτή που είχαν στις 3 Οκτωβρίου.

Η... ιδιαίτερη αναφορά στις αθλητικές ικανότητες του Γεωργιάδη

Λίγο πριν κλείσει η εκπομπή, ο Γιώργος Παπαδάκης, που είδε τους μπελάδες να έρχονται στο σπίτι του, αναφέρθηκε στη μπάκα του υπουργού Ανάπτυξης:

«Ο κ. υπουργός σήμερα είναι ιδιαίτερα κομψός, έχασε κιλά, δεν θα ξαναμιλήσω για τη μπάκα του», είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος πρόσφατα ειρωνεύτηκε τον υπουργό Ανάπτυξης που έπαιζε τένις με …μπάκα, όπως είχε πει. Ο κ. Γεωργιάδης του απάντησε πως «Αυτό με τη μπάκα με πλήγωσε, με οδήγησε να αναζητήσω τρόπο να τη χάσω και είδατε τι φασαρία έγινε. Είστε ο ηθικός αυτουργός όλης της φασαρίας. Ως εκπρόσωπος όλων των ανθρώπων που έχουν μπάκα, ζητώ την κατανόησή σας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share