Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σπαραγμός με το sms της Φώφης Γεννηματά λίγο πριν τον θάνατό της - "Η σκέψη σου ήταν..."

Το δημοσίευσε ο στενός συνεργάτης της και διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, Μανώλης Όθωνας

23 Οκτωβρίου 2022 15:32
Σπαραγμός με το sms της Φώφης Γεννηματά λίγο πριν τον θάνατό της -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα τελευταία μηνύματα της αείμνηστης προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, δημοσίευσε ο στενός συνεργάτης της και διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, Μανώλης Όθωνας.

Σε αυτό, η Φώφη Γεννηματά -λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της, του αναφέρει να πει ο ίδιος «να μην δέχονται να βγαίνουν δύο εκρόσωποι του κόμματος ταυτόχρονα» καθώς κάτι τέτοιο «είναι λάθος». Με την ευκαιρία, δείτε εικόνες από το ετήσιο μνημόσυνό της.

«Από το κρεβάτι του Ευαγγελισμού, τρεις μόλις μέρες πριν “φύγεις”, η σκέψη και η η έγνοια σου ήταν στην παράταξη» επισημαίνει ο ίδιος στην ανάρτησή του, δημοσιεύοντας τον διάλογό τους.

Αναλυτικά ο Μανώλης Όθωνας αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Ένα χρόνο μετά και κάθε πρωί περιμένω το τηλέφωνο, το μήνυμα, το emai σου. Και καθως ακόμα αναρωτιέμαι γιατί αργείς, βλέπω το τελευταίο σου sms.

Από το κρεβάτι του Ευαγγελισμού, τρεις μόλις μέρες πριν “φύγεις”, η σκέψη και η η έγνοια σου ήταν στην παράταξη, στην εικόνα, την ενότητα , τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της. Μας λείπεις….

(Εκείνο το πρωί είχαν βγει σε πολιτικό πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής με εκπροσώπους κομμάτων, δύο από την παράταξη μας)».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Συντριβή» για τον Χατζηνικολάου: Αποκάλυψε τη συνομιλία του με τη Φώφη Γεννηματά μερικές ώρες πριν φύγει από τη ζωή

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως λίγο πριν φύγει από τη ζωή η πολιτικός, επικοινώνησε ο ίδιος με τη Φώφη Γεννηματά, με την πρόεδρο του ΚΙ.ΝΑΛ, να πιστεύει πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο!

«Μίλησα μαζί της την Κυριακή το πρωί και η Φώφη Γεννηματά πίστευε ότι πάει καλύτερα και ότι την εβδομάδα αυτή που ξεκίνησε, στη διάρκεια της εβδομάδας, κάποια στιγμή θα επέστρεφε στο σπίτι της. Είναι πολύ μεγάλο το σοκ αυτής της ραγδαίας επιδείνωσης, που νομίζω δεν την περίμενε κανένας», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος είναι σοκαρισμένος με τον αιφνίδιο θάνατο της Φώφης Γεννηματά.

Παράλληλα, μόλις η πολιτικός είχε ανακοινώσει ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε ποστάρει μια φωτογραφία της στο Instagram και είχε αποκαλύψει την άγνωστη σχέση μεταξύ τους!

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share