Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ήχησαν οι σειρήνες στο Κίεβο - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε καταφύγιο ο Νίκος Δένδιας (photo-video)

Στο υπουργείο Εξωτερικών εξακολουθεί να αποθαρρύνει έντονα όλα τα ταξίδια στο σύνολο της επικράτειας της Ουκρανίας

19 Οκτωβρίου 2022 13:51
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ήχησαν οι σειρήνες στο Κίεβο - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε καταφύγιο ο Νίκος Δένδιας (photo-video)
(ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πόλεμος στην Ουκρανία: Οι προειδοποιητικές σειρήνες στο Κίεβο, ήχησαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Νίκου Δένδια στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, με αποτέλεσμα ο υπουργός Εξωτερικών να οδηγηθεί σε ασφαλές μέρος.

Το περιστατικό, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ενώ βρισκόταν στο ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών για να συναντηθεί με τον ομόλογό του, Ντμίτρο Κουλέμπα, ήχησαν οι προειδοποιητικές σειρήνες στο Κίεβο. Παράλληλα, στο υπουργείο Εξωτερικών εξακολουθεί να αποθαρρύνει έντονα όλα τα ταξίδια στο σύνολο της επικράτειας της Ουκρανίας

Μάλιστα όπως μετέφερε η απεσταλμένη του OPEN και η κοινή συνέντευξη Τύπου των δύο υπουργών θα πραγματοποιηθεί στο καταφύγιο που υπάρχει στο κτήριο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Σύμφωνα με πηγές από το ελληνικού Υπουργείο τόσο ο κ. Δένδιας όσο και η αντιπροσωπεία που έχει ταξιδέψει στη χώρα είναι καλά στην υγεία τους.

Πρόκεται για το τρίτο ταξίδι του υπουργού Εξωτερικών στην Ουκρανία από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος κι αν μη τι άλλο αποτυπώνει την θερμή υποστήριξη της Ελλάδας στην χειμαζόμενη χώρα αλλά και το ότι, όπως δήλωσε χθες ο Δένδιας, «η ελληνική κοινωνία, ο ελληνικός λαός στο σύνολό του, στέκεται δίπλα στις χώρες των οποίων απειλείται η εθνική ανεξαρτησία και η εθνική κυριαρχία».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share