Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Το είπαν και το ‘καναν: Ο Μπογδάνος ανακοίνωσε το νέο του κόμμα «ΠΑΤΡΙ.ΔΑ» με αντιπρόεδρο την Αφροδίτη Λατινοπούλου

Την ίδια μέρα, θυμίζουμε, η Τζόρτζια Μελόνι εξελέγη πρωθυπουργός της Ιταλίας

26 Σεπτεμβρίου 2022 16:16
Το είπαν και το ‘καναν: Ο Μπογδάνος ανακοίνωσε το νέο του κόμμα «ΠΑΤΡΙ.ΔΑ» με αντιπρόεδρο την Αφροδίτη Λατινοπούλου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο του πολιτικό κόμμα ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το οποίο ονομάζεται «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α». Αντιπρόεδρος θα είναι το επίσης πρώην στέλεχος της ΝΔ Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Η ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. είναι το αληθινά δεξιό συντηρητικό αστικό κόμμα και αποτελεί το όχημα που θα μας οδηγήσει σε μέρες που ο Έλληνας και η Ελληνίδα θα είναι η πρώτη προτεραιότητα και θα ζουν με αξιοπρέπεια και ευμάρεια σε μια ισχυρή Ελλάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί και η στελέχωση του κόμματος.

Πέσαμε απ’ τα σύννεφα: Η Αφροδίτη Λατινοπούλου εύχεται καλή επιτυχία σε άπταιστα Ιταλικά στην ακροδεξιά Τζόρτζια Μελόνι (Video)

Οι Ιταλοί προσέρχονται, σήμερα (25/09), στις κάλπες και φαβορί για την πρωθυπουργία είναι η εκπρόσωπος της Ακροδεξιάς, Τζόρτζια Μελόνι, η οποία το Σάββατο (24/09) έλαβε τις ευχές της Αφροδίτης Λατινοπούλου σε… άπταιστα Ιταλικά.

Συγκεκριμένα, η πολιτεύτρια με τις γνωστές ακραίες απόψεις της ανάρτησε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, στο οποίο εύχεται στην Τζόρτζια Μελόνι για τις σημερινές εκλογές και, μάλιστα, τη συγχαίρει για τις θέσεις του κόμματός της, «Αδέλφια της Ιταλίας», σχετικά με τη μετανάστευση και την εγκληματικότητα.

Χαρακτηριστικά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναφέρει στα Ιταλικά: «Αύριο (σ.σ. σήμερα) στη γείτονα Ιταλία θα γίνουν οι πιο σημαντικές εκλογές των τελευταίων ετών. Εύχομαι ολόψυχα στον δεξιό σχηματισμό με το φανταστικό πρόγραμμά του, ειδικά για τη λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα, να σαρώσει και να δούμε τη Μελόνι να γίνεται πρωθυπουργός».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share