Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άκρως καυστική η Έλενα Ακρίτα για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Τόσο γραμμένο τον έχουν τον πρωθυπουργό της χώρας; Σέβομαι τα γίδια και...» (photo)

«Έξι υπογραφές και ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα;»

3 Σεπτεμβρίου 2022 14:07
Άκρως καυστική η Έλενα Ακρίτα για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Τόσο γραμμένο τον έχουν τον πρωθυπουργό της χώρας; Σέβομαι τα γίδια και...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καυστικό είναι το σχόλιο της Έλενας Ακρίτα στο Facebook αναφορικά με την υπόθεση των υποκλοπών πολιτικών και δημοσιογράφων, το οποίο εκθέτει διεθνώς την κυβέρνηση Μητσοτάκη και συγκλονίζει την πολιτική ζωή της χώρας. Παράλληλα, σε παρέμβασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Έλενα Ακρίτα θίγει για ακόμη μια φορά το καυτό ζήτημα της έμφυλης βίας, στο φόντο μιας ακόμη γυναικοκτονίας στο Περιστέρι, της τρίτης μέσα σε τρεις ημέρες.

«Έξι υπογραφές και ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα; Έξι υπογραφές και δεν τον ενημέρωσε κανένας;» διερωτάται η Έλενα Ακρίτα με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και προσθέτει: «Σέβομαι τα γίδια και δεν το συνεχίζω».

Σε επόμενο σχόλιό της η ίδια σχολιάζει μάλιστα δεικτικά: «Τόσο γραμμένο τον έχουν τον πρωθυπουργό της χώρας;»

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

Έξι υπογραφές και ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα;

Έξι υπογραφές και δεν τον ενημέρωσε κανένας;

Σέβομαι τα γίδια και δεν το συνεχίζω.

Άγριο ξέσπασμα Έλενας Ακρίτα κατά Κυριάκου Μητσοτάκη: «Σας γράφω στα...»

Η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτησή της στο Facebook, «κατακεραύνωνε» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη διαχείριση της πανδημίας, καθώς «με 20.000 κρούσματα, εκείνος έκανε διακοπές στην Ήπειρο με όλο του το σόι». Επίσης, συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και τη "Super Κατερίνα” παραχώρησε η Έλενα Ακρίτα και μίλησε για όλα.

Χθες, Τετάρτη (29/12), μετά τη «σκόνη» που σήκωσε για τις διακοπές του πρωθυπουργού στην Ήπειρο, την ώρα που η χώρα «φλέγεται» από τον κορωνοϊό, επέστρεψε απαντώντας στους επικριτές και τους πολέμιούς της, διατρανώνοντας την πρόθεσή της να μην σταματήσει να κρίνει «μια ανίκανη κυβέρνηση και μια ευθυνόφοβη Εκκλησία».

«Για δυο λόγους λυσσάνε μαζί μου. Πρώτον, γιατί ξέρουν πως ό,τι και να πουν εναντίον μου, δεν θα πάψω να κρίνω μια ανίκανη κυβέρνηση και μια ευθυνόφοβη Εκκλησία. Δεύτερον, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως ούτε θεσούλες κυνηγώ ούτε ανάγκη τους έχω» γράφει.

Στη συνέχεια, αφού ξεκαθαρίζει πως γράφει αυτό που πιστεύει γιατί μπορεί και γιατί… έτσι, συμπληρώνει: «Γι’ αυτό ενώ λένε "μην ασχολείσαι μαζί της", ξημεροβραδιάζονται στο προφίλ μου, προσδίδοντας στο δικό μου "άχου και δεν με νοιάζει" μια ευχάριστη πανανθρώπινη νότα.

«Εν ολίγοις, σας γράφω στα κόκκινα γοβάκια μου, χρυσά μου», καταλήγει.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share