Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Κρίτων Αρσένης: 4ήμερη εργασία με 6ωρη απασχόληση - Η λύση για την ακρίβεια και οι αντιδράσεις στο Twitter

Ζήτησε κρατικοποίηση των ΔΕΚΟ και επιδόματα για όλους

30 Αυγούστου 2022 20:50
Κρίτων Αρσένης: 4ήμερη εργασία με 6ωρη απασχόληση - Η λύση για την ακρίβεια και οι αντιδράσεις στο Twitter
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια συνολική πρόταση για την αντιμετώπιση της ακρίβειας κατέθεσε την Τρίτη, 30 Αυγούστου, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κρίτων Αρσένης, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού δεν μοιάζει και πολύ εφικτή. Ο Κρίτων Αρσένης, μεταφέροντας την πρόταση του κόμματος Βαρουφάκη για την αντιμετώπιση της ακρίβειας, ζήτησε την κρατικοποίηση όλων σχεδόν των ΔΕΚΟ, 4ήμερη εργασία με 6ωρη απασχόληση, καθώς και κρατικές υπηρεσίες και επιδόματα για όλο τον πληθυσμό.

Δείτε επίσης: Άγριος καυγάς στη Βουλή για τον "τρανς μαθητή": Οργή Ζέττας Μακρή για την αναφορά του Κρίτωνα Αρσένη στο περιστατικό στο Ίλιον

Όπως έγραψε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 στο Twitter: «Η δική μας απάντηση στην ακρίβεια: Ρεύμα, νερό, στέγη, παιδεία, υγεία, 6ωρη 4ήμερη εργασία και βασικό εισόδημα για όλους. Κοινωνικοποίηση των εταιριών ηλεκτρισμού, ύδρευσης, δημόσια στέγη για όσους δεν έχουν αξιοπρεπή κατοικία, δημόσια οικολογικά, δημοκρατικά, συμπεριληπτικά σχολεία».

Οι αντιδράσεις έπεσαν «βροχή», τα σχόλια έφτασαν τα 500 και πολλοί ειρωνεύτηκαν τον Κρίτωνα Αρσένη «γιατί προτείνει 6ωρη και όχι 5ωρη εργασία και... γιατί να μην γίνουν όλοι βουλευτές».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share