Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αλέξης Τσίπρας: «Ομολογία ενοχής Μητσοτάκη η παραίτηση Δημητριάδη - Nα δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό» (Video)

«Δεν σώζεται η κυβέρνηση»

5 Αυγούστου 2022 14:16
Αλέξης Τσίπρας: «Ομολογία ενοχής Μητσοτάκη η παραίτηση Δημητριάδη - Nα δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό» (Video)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Η παραίτηση του γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων αποτελεί ομολογία ενοχής», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ερωτηθείς για την παραίτηση του γενικού γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, εξερχόμενος από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ο κ. Τσίπρας πρόσθεσε πως η παραίτηση «σε κάθε περίπτωση δεν αναιρεί τις ευθύνες του ίδιου του πρωθυπουργού, αντιθέτως, τις επιβεβαιώνει», και πρόσθεσε πως «κάποια στιγμή ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Διότι εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα. Είναι ζήτημα δημοκρατίας».

Μάλιστα, άφησε αιχμές για τη στάση των μέσων ενημέρωσης, λέγοντας πως όσο και αν έχει επιχειρήσει η κυβέρνηση αυτές τις μέρες «να κρύψει ένα μεγάλο σκάνδαλο, το θέμα αυτό, ακριβώς επειδή πρόκειται για ζήτημα δημοκρατίας, δεν θα μείνει στο σκοτάδι. Όλα θα έρθουν στο φως».

Η Κουμουνδούρου θεωρεί πως δικαιώθηκε στη στάση που κράτησε. Άλλωστε, μόλις χθες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έθεταν στον πρωθυπουργό ερωτήματα σχετικά με τον πρώην γενικό γραμματέα του.

Ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός «κάποια στιγμή λοιπόν οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Γιατί εδώ δεν είναι ένα απλό ζήτημα, είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share