Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ - Θέλω να προσφέρω στην...»

Τι είπε για την απόφασή του;

27 Ιουνίου 2022 23:26
Θανάσης Κατερινόπουλος: «Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ - Θέλω να προσφέρω στην...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, που «συνέδεσε» το όνομά του με τις υποθέσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, αυτές στα Γλυκά Νερά και στην Πάτρα, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Δείτε επίσης: Κατερινόπουλος: «Αυτοί είναι οι δολοφόνοι Καραϊβάζ - Άτομα με κύρος στην κοινωνία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδικότερα, σε συνέντευξή του στο news247.gr, o κ. Κατερινόπουλος, που υπηρέτησε στην Ελληνική Αστυνομία για τρεις δεκαετίες, από πολλά, διαφορετικά και πρωτοπόρα για την εποχή πόστα, εκφράζει την πρόθεσή του να ασχοληθεί με τα κοινά για να προσφέρει – όπως αναφέρει με νόημα- με τις επαγγελματικές γνώσεις που έχει αποκτήσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, στην αναδιοργάνωση της αστυνομίας και στη δημιουργία αντεγκληματικής πολιτικής επ’ ωφελεία του πολίτη.

θανασης Κατερινόπουλος

«Αυτή βέβαια δεν είναι ενός ανδρός υπόθεση, αλλά θα μπορούσε να χαραχτεί μία τέτοια γραμμή. Εγώ δεν είμαι οικονομολόγος να ασχοληθώ με τα οικονομικά. Αλλά με το κομμάτι αυτό, των σωμάτων ασφαλείας, ναι, μπορώ», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Κατερινόπουλος.

«Θα είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ. Έτσι τουλάχιστον με διαβεβαίωσαν από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων. Δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ακόμα βέβαια. Θα είμαι στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, δηλαδή Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Ίλιον, Καματερό, Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι, το κομμάτι αυτό», ανέφερε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος επισημαίνει τα εξής στη συνέντευξή του:

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Και το πλήρωσα στην υπηρεσιακή μου καριέρα με 27 μεταθέσεις πριν πάω στην αντιτρομοκρατική που ήταν η τελευταία μου μετάθεση. Το ΠΑΣΟΚ είναι ενωμένο και θα γίνει δυνατό. Πιστεύω ότι με ένα πρόγραμμα που θα βγει προς τα έξω θα εμπνεύσει τον πολίτη, όπως επίσης θέλω να πιστεύω σε επιστροφές παλιών στελεχών.

Λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους και το παρελθόν τους, χάνουν το μέλλον τους. Το παραφράζω: Πολίτες που ξεχνούν το πολιτικό τους παρελθόν χάνουν το μέλλον μετακινούμενοι αλλού. Άρα επιστρέφουμε. Και είναι αυτό που μας συνδέει». 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share