Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έφερε... Σειρήνες στο Αιγαίο: Απίστευτα προκλητική η Τουρκάλα πρωταγωνίστρια του «Λούφα και Παραλλαγή» ζητά εισβολή των Τούρκων!

Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Σεϊταρίδη ξέφυγε...

24 Ιουνίου 2022 19:54
Έφερε... Σειρήνες στο Αιγαίο: Απίστευτα προκλητική η Τουρκάλα πρωταγωνίστρια του «Λούφα και Παραλλαγή» ζητά εισβολή των Τούρκων!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τουχτσέ Καζάζ, την οποία και γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο», προχώρησε σε ακραία πρόκληση, με την πρώην γυναίκα του Γιώργου Σεϊταρίδη, μεταξύ άλλων να αναφέρεται σε εισβολή των Τούρκων στο Αιγαίο.

Η πρώην Μις Τουρκία τόνισε σε εμφάνισή της στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη νωρίτερα να δίνει την πρέπουσα απάντηση.

Οι δηλώσεις της Καζάζ που προκαλούν

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε.

Η Καζάζ στα γυρίσματα της ταινίας είχε γνωρίσει τον ηθοποιό Γιώργο Σεϊταρίδη τον οποίο και παντρεύτηκε στη συνέχεια. Η ίδια επέλεξε να γίνει χριστιανή κάνοντας θρησκευτικό γάμο, όμως μετά από λίγα χρόνια χώρισε λέγοντας πως ήταν λάθος της να αλλάξει θρήσκευμα.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share