Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μετωπική επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ - Τώρα που το πάρτι έφτασε στο τέλος...»

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βάλλει και κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου

23 Ιουνίου 2022 17:41
Μετωπική επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Μητσοτάκη: «Θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ - Τώρα που το πάρτι έφτασε στο τέλος...»
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σφοδρή επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση δηλώνοντας πως ο «κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά πως το πάρτι έφτασε στο τέλος του. Και τώρα στο τέλος θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ. Θα κάνει και θα πει αθλιότητες που κάθε προηγούμενος πρόεδρος της ΝΔ θα ντρεπόταν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ βάλει και κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου: «O κ. Οικονόμου από το βήμα της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αμφισβητεί τη δημοκρατική ομαλότητα της μεταπολίτευσης και τον κατηγόρησε για τραμπισμό».

Δείτε επίσης: Πόθεν Έσχες 2021: Στη δημοσιότητα οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών - Αυτά είναι τα περιουσιακά τους στοιχεία

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ώρες ο Γιάννης Οικονόμου είχε δηλώσει τα εξής για τον Αλέξη Τσίπρα: «Όπως φαίνεται, στον βούρκο σκοπεύει να πορευτεί το επόμενο διάστημα. Δεν θα τον ακολουθήσουμε στην πολιτική ευτέλεια και την εξαχρείωση. Εγγυούμαστε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τον «τραμπισμό αλά γκρέκα» ούτε να πλήξει τη δημοκρατία μας, ούτε να βλάψει την κοινωνία και την Πατρίδα μας».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σήμερα ο κ. Οικονόμου από το βήμα της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας αμφισβητεί τη δημοκρατική ομαλότητα της μεταπολίτευσης και τον κατηγόρησε για τραμπισμό. Για να απαντήσουμε θα μπορούσαμε απλά να θυμηθούμε τα πάρε δώσε στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με Μιχαλολιάκο και Κασιδιάρη, πριν και μετά τις Πρέσπες.

Θα μπορούσαμε να θυμηθούμε την άλωση Μητσοτάκη σε δημόσιους φορείς και ανεξάρτητες αρχές, όπου έχει βάλει τον κάθε αμφιβόλου ποιότητας κολλητό του για να του κάνει τις δουλειές. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την πρόσφατη διαγραφή του Προέδρου της ΕΡΤ από την ΕΣΗΕΑ, που ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης από διευθυντή του τον έβαλε στη θέση αυτή για να εξευτελίζει τη δημόσια τηλεόραση και την ελευθερία του Τύπου.

Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν θα ήταν αρκετό για να απαντήσει σε αυτή την αθλιότητα. Ο κ. Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά πως το πάρτι έφτασε στο τέλος του. Και τώρα στο τέλος θα γίνει πιο επικίνδυνος από ποτέ. Θα κάνει και θα πει αθλιότητες που κάθε προηγούμενος πρόεδρος της ΝΔ θα ντρεπόταν. Όπως ακριβώς, δηλαδή, έκανε ο Τραμπ».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share