Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022

Σάλος με την Έφη Αχτσιόγλου: Η σ@ξ#στ@κ# επίθεση σε βάρος της και η απάντηση (photo-video)

«Nα τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να...»

22 Ιουνίου 2022 15:27
Σάλος με την Έφη Αχτσιόγλου: Η σ@ξ#στ@κ# επίθεση σε βάρος της και η απάντηση (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το καυστικό σχόλιο της Έφης Αχτσιόγλου προκάλεσαν σχόλια που έκαναν κατά βάση ανώνυμοι λογαριασμοί στα social media για την εμφάνισή της στο βίντεο στο οποίο αναφερόταν στις ανακοινώσεις που έγιναν από την κυβέρνηση για το επίδομα καυσίμων.

Οι κακόβολοι σχολιαστές αντί να αναφερθούν στο περιεχόμενο της δήλωσης της Έφης Αχτσιόγλου έκριναν ότι ήταν καλύτερο να σχολιάσουν την εμφάνισή της και κυρίως το γεγονός ότι είναι αρκετά αδύνατη.

«Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά» απάντησε το μεσημέρι της Τετάρτης η Έφη Αχτσιόγλου εκφράζοντας και το ειρωνικό «ευχαριστώ» της για όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για την εμφάνισή της.

Δοθείσης, δε, της ευκαιρίας η Έφη Αχτσιόγλου έκανε και ένα «φροντιστήριο» προς τους σχολιαστές αυτούς για όσα βιώνει στην καθημερινότητά της μια εργαζόμενη μητέρα: «να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου βρέθηκε και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος σε δική του ανάρτηση στο Twitter αρχικά σημείωσε πως «έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει» προσθέτοντας ότι τόσο την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ όσο και κάθε άλλη κυρία στην πολιτική «την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνιση της».

«Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς!» κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share