Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι: Έβαλαν... τον Σοϊλού να κάνει σόου στο ΝΑΤΟ - Η αντίδραση των Ελλήνων βουλευτών

Έδωσαν ξανά... πληρωμένη απάντηση

15 Ιουνίου 2022 23:14
Συνεχίζουν να προκαλούν οι Τούρκοι: Έβαλαν... τον Σοϊλού να κάνει σόου στο ΝΑΤΟ - Η αντίδραση των Ελλήνων βουλευτών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι προκλήσεις των Τούρκων συνεχίζονται και το νέο... σόου στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Πόλη είχε αυτή την φορά τον υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος πάντως πήρε την απάντησή του από τους Έλληνες βουλευτές.

Χθες (14/6), ο Χουλουσί Ακάρ, έθεσε θέμα κυριαρχίας των ελληνικών νησιών με τους Έλληνες βουλευτές να αντιδρούν και να αναγκάζουν τον Τούρκο υπουργό Άμυνας να αποχωρήσει εκνευρισμένος.

Το νέο παραλήρημα από τον Σοϊλού

Σήμερα (15/6), ήρθε ο νέος γύρος αντιπαράθεσης με τον Σοϊλού - σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ - να κατηγορεί την Ελλάδα και πολλές χώρες του ΝΑΤΟ όπως τη Σουηδία, την Φινλανδία, τη Γερμανία και την Γαλλία ότι υποστηρίζουν την τρομοκρατία.

Παράλληλα, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, υποστήριξε ότι η Ελλάδα βασανίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες κυρίως στον Έβρο ενώ έδειξε και κάποιες φωτογραφίες και ζήτησε να καταργηθεί η Frontex.

Ο Σπήλιος Λιβανός, ο Μανούσος Βολουδάκης και η Θεοδώρα Τζάκρη δεν άφησαν αναπάντητες αυτές τις προκλήσεις και υποστήριξαν ότι ο υπουργός μιας νατοικής χώρας να κατηγορεί όλες τις νατοικές χώρες ότι στηρίζουν την τρομοκρατία και να θέλει αυτή η χώρα να αποτελεί μέρος της Συμμαχίας, ενώ απέρριψαν όλες τις κατηγορίες για το προσφυγικό.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share