Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σάλος: Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη Μαρέβα Μητσοτάκη

«Δεν είναι δυνατόν να πουλάς...»

21 Μαΐου 2022 14:05
Σάλος: Η φωτογραφία που ανέβασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τη Μαρέβα Μητσοτάκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σάλο έχει προκαλέσει ο γνωστός δημοσιογράφος, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όπου αυτή την φορά ανέβασε μία φωτογραφία με τη Μαρέβα Μητσοτάκη, σχολιάζοντας την εμφάνιση της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο. Επίσης, σε μία ανάρτηση προχώρησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για τη «φυσική ανοσία» και το «καλύτερο εμβόλιο».

Συγκεκριμένα έγραψε: «Εντάξει είπαμε αλλά όχι κι έτσι! Δεν είναι δυνατόν να πουλάς ρούχα και να ντύνεσαι σαν τον Τουταγχαμών για να πας στον Λευκό Οίκο… Θα πέσει κανένας σοβαρός οίκος μόδας να μας πλακώσει!»

Δείτε την ανάρτηση:

Σάλος με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για κορωνοϊό και Κυριάκο Μητσοτάκη

Σάλος έχει γίνει με την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τον κορωνοϊό και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που ανήρτησε στο Instagram. Παράλληλα, δείτε εδώ τη φωτογραφία του δημοσιογράφου που προκάλεσε επίσης σάλο!

Η ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου:

«ΘΕΤΙΚΟΥΛΗΣ ο (τριπλοεμβολιασμένος) ΚΟΥΛΗΣ. Δήλωση του πρωθυπουργου στις 24/07/2021: «Όταν οι ειδικοί προειδοποιούν πως ο κορωνοϊός χτυπά, πλέον, μόνον τους ανεμβολίαστους, δεν υπάρχει χώρος για διπρόσωπες τοποθετήσεις. Η φημολογία δεν είναι ιδεολογία»… Σχόλιο του δημοσιογράφου: Ο χρόνος όμως εκτός απο πανδαμάτωρ είναι και μεγάλος εχθρός της ανακρίβειας, της αφέλειας και της ανοησίας.»

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share