Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Έτριξε τα δόντια» ο Μητσοτάκης σε υπουργούς: «Αν δεν μπορείτε πείτε μου να σας απαλλάξω»

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

29 Απριλίου 2022 14:54
«Έτριξε τα δόντια» ο Μητσοτάκης σε υπουργούς: «Αν δεν μπορείτε πείτε μου να σας απαλλάξω»
(ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Καμπανάκι» από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου στους υπουργούς του. Ο πρωθυπουργός, φέρεται να ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία και πως το κυβερνητικό έργο έχει χρονικό ορίζοντα 12μηνου! Παράλληλα, σε προαναγγελία νέων μέτρων στήριξης εν μέσω ενεργειακής κρίσης, προχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρωθυπουργός επισήμανε πως «έχει υποπέσει στην προσοχή μου ότι ίσως κάποιοι να μην πιστεύετε ότι αυτή ακριβώς είναι η πρόθεσή μου». Παράλληλα φέρεται να έστειλε το μήνυμα μεταξύ σοβαρού και αστείου:

«Αν κάποιοι από εσάς πιστεύετε ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστείτε προεκλογικά μην διστάσετε να μου το πείτε. Μπορώ να σας απαλλάξω από τα καθήκοντά σας, ώστε να αφοσιωθείτε αποκλειστικά και μόνο στην προετοιμασία των εκλογών».

«Το λέω χαριτολογώντας» φέρεται να είπε προσπαθώντας να καθησυχάσει τους υπουργούς του για να επανέλθει λέγοντας «για να τονίσω ότι έχουμε μπροστά μας ένα χρόνο, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολύ μεγάλες δυσκολίες, μεγάλες προκλήσεις».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share