Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σφαγή» στη Βουλή - Σάλος στο Twitter για το σεξιστικό «θα την πάω αίμα» του Πολάκη για την Αραμπατζή (video)

Βαρείς χαρακτηρισμοί στο κοινοβούλιο για την άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

13 Απριλίου 2022 18:25
«Σφαγή» στη Βουλή - Σάλος στο Twitter για το σεξιστικό «θα την πάω αίμα» του Πολάκη για την Αραμπατζή (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Twitter η σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κατά της Φωτεινής Αραμπατζή στη Βουλή με αφορμή μήνυσή της εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης (13/4) ξέσπασε έντονη αντιπαράθεση στο κοινοβούλιο πριν την εν τέλει υπερψήφιση της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη με την κυρία Αραμπατζή να απευθύνεται στον κ. Πολάκη λέγοντάς του πως «κρύβεται, δύο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία του».

Διαβάστε επίσης: Επίσημο - Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αυξάνεται ο κατώτατος μισθός από 1 Μαΐου 2022 - Φθηνή στέγη σε εργαζόμενους» (video)

Μάλιστα η κυρία Αραμπατζή διαβάζοντας αποσπάσματα από την Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία είχε συμμετάσχει ο κ. Πολάκης, είπε πως «δεν πίστευε σε αυτά που διάβαζε». «Είπατε ότι αν άρουν την ασυλία σας θα με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο.»

Γιατί κρύβεστε πίσω από την ασυλία σας και δεν ζητάτε αντρίκια να πάμε στο δικαστήριο και να με πάτε ‘αίμα’ όπως είπατε!». «Είναι δευτέρα φύση σας η κατά συρροή λασπολογία και κατά συκοφάντηση των πολιτικών σας αντιπάλων και μετά κρύβεστε πίσω από την βουλευτική σας ασυλία […]», είπε η κυρία Αραμπατζή.

Οι χρήστες του Twitter ωστόσο πέρα από την κόντρα και τους βαρείς χαρακτηρισμούς σχολίασαν αρνητικά και την αναφορά του κ. Πολάκη χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική. «Πού είναι οι δικαιωματιστές του #metoo», λένε πολλοί χρήστες επισημαίνοντας πως οι οργανώσεις που συνήθως σχολιάζουν και αναδεικνύουν τις σεξιστικές επιθέσεις δεν έχουν τοποθετηθεί για την συγκεκριμένη σεξιστική αναφορά.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share