Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέτρος Δούκας: Τον διέγραψε η ΝΔ μετά τον διάλογο με τον Σπήλιο Λιβανό

«Οι δηλώσεις του δεν έχουν σχέση με τις αρχές μας»

7 Φεβρουαρίου 2022 20:30
Πέτρος Δούκας: Τον διέγραψε η ΝΔ μετά τον διάλογο με τον Σπήλιο Λιβανό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη διαγραφή του Πέτρου Δούκα ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία, λίγες ώρες αργότερα μετά την παραπομπή του Σπήλιου Λιβανού από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

«Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πέτρου Δούκα, εκτός από ιστορικά αναληθείς, δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.

Ως εκ τούτου, του κοινοποιήθηκε η σχετική απόφαση διαγραφής από μέλος της παράταξης».

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό το οποίο οδήγησε εκτός κυβέρνησης τον Σπήλιο Λιβανό και εκτός κόμματος τον Πέτρο Δούκα έλαβε χώρα σε σύσκεψη στις 2 Φεβρουαρίου στη Σπάρτη για τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στους πληγέντες από τον παγετό.

Εκεί παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιου Λιβανού, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας εμφανίζεται απίστευτα κυνικός, καυχιέται για τα κατορθώματα του ίδιου και της κυβέρνησης Καραμανλή στις φονικές πυρκαγιές του 2007 και δίνει μαθήματα στον υπουργό.

«Όπως θυμάσαι είχαμε πάει στην Ηλεία στις φωτιές τότε, έτσι πήραμε τις εκλογές το 2007. Είχαμε κατέβει κάτω με τσάντες και αποζημιώναμε» ακούγεται να λέει προκλητικά ο Πέτρος Δούκας, σε βίντεο – που ήταν σε ζωντανή μετάδοση μέσω Facebook από την ιστοσελίδα lakones.

«Έχουν μείνει αξέχαστα τα χρόνια αυτά…» υπερθεματίζει κάποιος από τη σύσκεψη.

«Κυριολεκτικά γυρίσαμε το παιχνίδι. Εκεί που πέφταμε με 15%, θα καταστρεφόμασταν, πήγαμε εκεί και με δύο κινήσεις γύρισε όλο το παιχνίδι» συνεχίζει ο νυν δήμαρχος Σπάρτης και τότε υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share