Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Υπέρ της πρότασης μομφής ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, «όχι» σε μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα»

«Θα υπερψηφίσουμε αλλά...»

27 Ιανουαρίου 2022 19:54
Υπέρ της πρότασης μομφής ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, «όχι» σε μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ανακοίνωσε ότι το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο Ειδήσεων του ΟΡΕΝ, είπε ότι είναι προφανές ότι δεν θα παρέχουμε στήριξη στην κυβέρνηση. «Απεδείχθη το ότι δεν στέκει ότι η κυβέρνηση ηγείται με τεχνοκρατική επάρκεια και αποτελεσματικότητα. Θα ψηφίσουμε την πρόταση αυτή» ανέφερε.

«Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, «όχι» σε μικροκομματικά παιχνίδια του Τσίπρα»

«Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά δεν θα μπω σε συζήτηση με μικροκομματικά παιχνίδια του κυρίου Τσίπρα. Πώς είναι δυνατόν να ζητάς εκλογές, την ίδια στιγμή που την Κυριακή το πιθανότερο είναι ο κ. Μητσοτάκης να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης;» πρόσθεσε.

Νίκος Ανδρουλάκης

«Αξιολογούμε αρνητικά την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αυτό θα υπερψηφίσουμε την πρόταση αυτή» είπε ο κ. Ανδρουλάκης. «Θεωρώ αδιανόητο, όμως, κάτω από αυτές τις συνθήκες εν μέσω πανδημίας να ζητάμε εκλογές» πρόσθεσε.

Όσο για το αν υπάρχουν περιθώρια σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Ανδρουλάκης κράτησε ξανά αποστάσεις. «Με τον κύριο Τσίπρα έχουμε άλλη στρατηγική. Εμείς κάνουμε αντιπολίτευση για να δημιουργεί πολιτικά γεγονότα που βελτιώνουν μέσω του προγράμματος μας, τη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Δεν κάνουμε επικοινωνιακά παιχνίδια», επεσήμανε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share