Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ξεσπά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Αυστηροποιήσαμε τις ποινές για τους βιασμούς – Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ΟΧΙ»

Το μήνυμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας μέσω Τwitter

24 Ιανουαρίου 2022 16:30
Ξεσπά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Αυστηροποιήσαμε τις ποινές για τους βιασμούς – Ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ΟΧΙ»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή φυλλάδια που πέταξαν μέλη της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ σε ένδειξη συμπαράστασης προς το θύμα της υπόθεσης βιασμού στη Θεσσαλονίκη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Τwitter:

«Η απάντησή μας: Στον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε από τη Νέα Δημοκρατία, προβλέφθηκε η αυστηροποίηση των ποινών για τους βιασμούς και την προσβολή της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειαςο ΣΥΡΙΖΑ είπε ΟΧΙ και καταψήφισε».

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Συνέβη το ίδιο και σε μένα το 2017» - Νέα καταγγελία «καίει» τον διοργανωτή του πάρτι της σουίτας (Video)

Ο ίδιος παραθέτει, στην ίδια ανάρτηση, το φυλλάδιο της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ -το οποίο έγραφε «Τέλος στην ασυδοσία των ελίτ – Είμαστε μαζί με κάθε Γεωργία»- σχολιάζοντας πως «ο βιασμός είναι βιασμός από όποιον και αν τελείται – Διαχωρίζοντας τους βιαστές σε πλούσιους και φτωχούς, όμορφους και άσχημους, νέους και ηλικιωμένους, το μόνο που πετυχαίνει το “σύνθημα” είναι να σχετικοποιεί την ειδεχθή πράξη».

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Νέος κύκλος καταθέσεων μαρτύρων - Οι κινήσεις του 33χρονου

Εξελίξεις αναμένονται και σήμερα στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων αλλά θα υπάρξουν και νέες μαρτυρίες.

Ο νέος κύκλος καταθέσεων αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση, ενώ τα έως τώρα αποτελέσματα από τις εργαστηριακές εξετάσεις φαίνεται πως αποτελούν «όπλο» στα χέρια των Αρχών.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει η 17χρονη φίλη της Γεωργίας, με την οποία ήταν μαζί στο πάρτι, αλλά και ο φίλος του εργοδότη της, που τη μετέφερε - μαζί με εκείνον - στο αστυνομικό τμήμα όπου έκανε την καταγγελία.

Σύμφωνα με το MEGA, από την εξέταση που έγινε στα ρούχα της εντοπίστηκε μία σπερματική κηλίδα, αλλά και άλλο βιολογικό υλικό. Η ανάλυση δείχνει πως το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό είναι της νεαρής και του ίδιου άνδρα.

Ωστόσο, κανένα άλλο βιολογικό υλικό, που να είναι αξιοποιήσιμο, δεν εντοπίστηκε στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο, σύμφωνα, πάντα, με την ίδια πηγή.

Οι τοξικολογικές αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα δείξουν εάν είχε χορηγηθεί στην 24χρονη κάποια ναρκωτική ουσία, όπως καταγγέλλει η ίδια.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share