Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022

Φούντωσε η κόντρα Πολάκη - κυβέρνησης: Αυτή είναι η αναφορά του αστυνομικού που... καίει τον βουλευτή (photo)

"Μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο"

16 Ιανουαρίου 2022 18:25
Φούντωσε η κόντρα Πολάκη - κυβέρνησης: Αυτή είναι η αναφορά του αστυνομικού που... καίει τον βουλευτή (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την έκθεση της αστυνομίας για το επεισόδιο που συνέβη με τον Παύλο Πολάκη στην ψαροταβέρνα του Μοσχάτου, όπου και «κόπηκε» το πρόστιμο σε σερβιτόρο για μη τήρηση των μέτρων κορωνοϊού, έδωσε στη δημοσιότητα, ο βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Χριστόφορος Μπουτσικάκης.

Ουσιαστικά, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αναφορά του αστυνομικού που υπέβαλε το πρόστιμο, δίνοντας την εκδοχή της αστυνομίας για το επεισόδιο.

πολακησ-κυβερνηση-κοντρα

«Μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε», σημειώνει ο ένστολος στο κείμενο που ανήρτησε στο Twitter ο «γαλάζιος» βουλευτής.

«Στις 11 το βράδυ της 14η Ιανουαρίου στην ψαροταβέρνα "Ψαρομεζές", διαπιστώθηκε ότι υπάλληλος δεν φορούσε μάσκα. Την ώρα της σύνταξης της πράξης επιβολής προστίμου, καθήμενος πελάτης ο οποίος τυγχάνει και βουλευτής εν ενεργεία της Ελληνικής Βουλης κύριος Πολάκης Παύλος (τον οποίο αναγνώρισα λόγω της ιδιότητάς του καθώς και ότι η Υπηρεσία μου έχει αναλάβει την φρούρηση της οικίας του) μας προσέγγισε και μας δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά να σταματήσουμε τον έλεγχο και την επιβολή προστίμου και να αποχωρήσουμε" συνεχίζει ο αστυνομικός, ο οποίος αναφέρει πως άμεσα εξήγησε στον Κρητικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι κάτι τέτοιο αντικρούεται στο αστυνομικό καθήκον καθώς και ότι ο έλεγχος θα συνεχιστεί.

πολακησ-κυβερνηση-κοντρα

"Τότε ύψωσε τον τόνο της φωνής του επαναλαμβάνοντας τα προαναφερόμενα και ζητώντας τα στοιχεία του αναφέροντος, συμπεριφορά η οποία τη στιγμή εκείνη δυσχέραινε το αστυνομικό μας έργο, συνεχίζοντας να επαναλαμβάνει ότι αυτό που κάνουμε είναι ντροπή μας και ρεζιλίκι να ακολουθούμε τέτοιες νομοθεσίες και εντολές. Του ανέφερα τα στοιχεία μου κανονικά (βαθμό, ονοματεπώνυμο και υπηρεσία που υπηρετώ) και ως απάντηση έλαβα "τώρα θα πάρω τον αρχηγό σας, κύριο Καραμαλάκη, να σβηστεί η κλήση και να δεις που θα σε στείλω" απευθυνόμενος στο πρόσωπό μου και απομακρύνθηκε προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο" καταλήγει η αναφορά.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share