Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό; "Κασιδιάρης και Χίος μαζί στις εκλογές" (photo)

Το δημοσίευμα που... άναψε φωτιά

3 Ιανουαρίου 2022 17:48
Βόμβα στο πολιτικό σκηνικό;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Φωτιά" στο πολιτικό σκηνικό θέλησε να βάλει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Μακελειό», που κυκλοφόρησε με κεντρικό θέμα στο πρωτοσέλιδό της την ενδεχόμενη συνύπαρξη των Στέφανου Χίου και Ηλία Κασιδιάρη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές!

Στέφανος Χίος: Ιδρύει το δικό του κόμμα! «Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος...» (Video)

Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Οι δυο τους συζητάνε το θέμα και θα λάβουν τις αποφάσεις τους μετά από… δημόσια διαβούλευση."

χιοσ-στεφανοσ

Υπενθυμίζεται ότι ο Κασιδιάρης, που έχει καταδικαστεί και φυλακιστεί για τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής, δεν έχει πλέον τις… καλύτερες των σχέσεων με τους άλλους φυλακισμένους χρυσαυγίτες, αλλά ούτε και με τον Μιχαλολιάκο.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι υπόλοιποι φυλακισμένοι Χρυσαυγίτες ουσιαστικά έχουν μερική στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων, όπως προβλέπει τροπολογία που υπερψηφίστηκε τον Ιούνιο.

Σύμφωνα με αυτήν δεν μπορούν να κατεβούν σε εκλογές ως υποψήφιοι με την ιδιότητα του αρχηγού κόμματος, μπορούν όμως να είναι απλοί υποψήφιοι βουλευτές, με την προϋπόθεση ότι ο αρχηγός του κόμματος με το οποίο θα κατεβούν δε θα έχει καταδικαστεί.

Ίσως λοιπόν υπάρχει... καπνός και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και "φωτιά" στο όλο θέμα.

Το χαρακτηριστικό σημερινό (3/1) πρωτοσέλιδο:

μακελειο-χιοσ-κασιδιαρησ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share