Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωνε ότι θα έχουμε «καταπληκτικές, ωραίες εορτές» (Video)

H πανδημία βρίσκεται «σαφώς σε πτωτική τάση»

30 Δεκεμβρίου 2021 09:29
Όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωνε ότι θα έχουμε «καταπληκτικές, ωραίες εορτές» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Λίγες ημέρες μόλις πριν ο υπουργός ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαίωνε ότι θα έχουμε «καταπληκτικές, ωραίες εορτές», ότι η πανδημία βρίσκεται «σαφώς σε πτωτική τάση». Και φυσικά απέκλειε κάθε περίπτωση να ληφθούν νέα μέτρα. Ενώ, μία ένταση προκλήθηκε... on air ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τη δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε το βίντεο με τις πρόσφατες δηλώσεις του:

Άδωνις Γεωργιάδης: Πάω σούπερ μάρκετ και βγάζουμε selfies - Δεν μου είπε κανείς "μας γδέρνουν οι τιμές"

Εν μέσω θύελλας αντιδράσεων από τους Έλληνες καταναλωτές για αύξηση των τιμών στα σούπερ μάρκετ, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνει πως η εικόνα που μεταφέρουν τα ΜΜΕ είναι διαφορετική από αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός μιλώντας στα "Παραπολιτικά" είπε σε έντονο ύφος στους δημοσιογράφους "μη γκρινιάζετε συνέχεια" και "σταματήστε όλη μέρα τη μαυρίλα".

Α. Γεωργιάδης: «Τέτοια κυβερνησάρα… ούτε στον ύπνο μας» (video)

αδωνισ-γεωργιαδησ

"Θα σας πουν οι άνθρωποι που με βλέπουν στον Μασούτη συνήθως ή στον ΑΒ Βασιλόπουλο που μπαίνω και ψωνίζω και με χαιρετάνε και με βγάζουν και selfie", πρόσθεσε.

Στην συνέχεια, ανέφερε πως "Αν και είμαι υπουργός, ψωνίζω και μόνος μου γιατί θέλω να βλέπω τις τιμές. [...] Αυτή η εικόνα που βγάζετε δεν υπάρχει".

Προς το τέλος της συζήτησης για την ακρίβεια, τόνισε πως την τελευταία φορά που πήγε σούπερ μάρκετ, "το προηγούμενο Σάββατο, πρέπει να βγάλαμε επτά selfies".

αδωνισ-γεωργιαδησ

"Κανέναν κόσμο να μου έλεγε "μας γδέρνουν οι τιμές" δεν είδα. Θέλετε να πάμε με την κάμερα να το βλέπετε;" κατέληξε.

Οι σχετικές δηλώσεις του από το 13:00 και μετά:

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share