Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Γιώργος Παπανδρέου: Η πανωλεθρία στις εκλογές του ΚΙΝAΛ και το βαρύ ζεϊμπέκικο της ήττας μπροστά στην Ολλανδή σύντροφό του (Video)

«Στις καλές και τις άσχημες ημέρες θα γελάμε θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε»

13 Δεκεμβρίου 2021 09:20
Γιώργος Παπανδρέου: Η πανωλεθρία στις εκλογές του ΚΙΝAΛ και το βαρύ ζεϊμπέκικο της ήττας μπροστά στην Ολλανδή σύντροφό του (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ψαροταβέρνα των Εξαρχείων, με συνεργάτες του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων βρέθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου. Χωρίς το άγχος των εκλογών του ΚΙΝΑΛ και προκειμένου να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, που έδωσαν όλη αυτή την περίοδο μεγάλο αγώνα για την υποψηφιότητά του δείπνησαν σε γνωστή ψαροταβέρνα, στο κέντρο της Αθήνας, ο πρώην πρωθυπουργός χόρεψε τη «Συννεφιασμένη Κυριακή», το αγαπημένο ζεϊμπέκικο του πατέρα του, και ανέβασε το βίντεο από τον χορό στο Facebook.

«Στις καλές και τις άσχημες ημέρες θα γελάμε θα χορεύουμε και θα τραγουδάμε», έγραψε ο πρώην πρωθυπουργός που ανήρτησε το βίντεο με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε.

Παρούσα ήταν και η Ολλανδή σύντροφός του

Ολλανδή σύντροφος του Γιώργου Παπανδρέου

Τα πρώτα λόγια του Παπανδρέου μετά την ήττα του

Τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την εκλογική του ήττα στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΚΙΝΑΛ, έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι δηλώσεις του Παπανδρέου

«Και σήμερα η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας. Έχω ήδη εκφράσει στον Νίκο Ανδρουλάκη τα συγχαρητήρια μου και τις ευχές μου για καλή επιτυχία. Όλοι μαζί οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών των φίλων και των δημοκρατών πολιτών. Θα συνεχίσουμε με μεγαλύτερο πείσμα και θα πάμε μπροστά» τόνισε αρχικά.

«Σε ο,τι με αφορά, θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μα προοδευτική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν του Έλληνες, την Ελλάδα» συμπλήρωσε.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους με στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια» τόνισε.

«Θα μου επιτρέψετε να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνεργάτες μου και του εθελοντές, που έδωσαν ό,τι καλύτερο είχαν σε αυτήν τη σύντομη για μας, αλλά απαιτητική εκλογική μάχη» κατέληξε.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share