Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα… γυρίζει τώρα ο Παπανδρέου: «Δε μίλησα ποτέ για νοθεία»

Αναδίπλωση από τον πρώην πρωθυπουργό

9 Δεκεμβρίου 2021 21:40
Τα… γυρίζει τώρα ο Παπανδρέου: «Δε μίλησα ποτέ για νοθεία»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιώργος Παπανδρέου φαίνεται πως… τα γυρίζει μετά τις υπόνοιες για νοθεία στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ, με τον πρώην πρωθυπουργό να δηλώνει πως ποτέ δε μίλησε για κάτι τέτοιο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ προχώρησε σε νέα δήλωση πριν λίγο αναφορικά με την καταγγελία του προς την ΕΔΕΚΑΠ για τη διερεύνηση του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Η νέα τοποθέτηση Παπανδρέου

«Με αφορμή δημοσιεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα σχετικά με την επιστολή του Γιώργου Α. Παπανδρέου προς την ΕΔΕΚΑΠ, διευκρινίζεται ότι, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν προέβη σε οποιαδήποτε καταγγελία, αντιθέτως, ζήτησε από την ΕΔΕΚΑΠ, να διερευνηθούν καταγγελίες που έχουν κατατεθεί στο αρμόδιο όργανο.

Ουδείς μίλησε για νοθεία, ουδείς έθεσε θέμα για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπως όφειλε, έπραξε το αυτονόητο για την Παράταξη και το σεβασμό των κανόνων της εκλογικής διαδικασίας και με σκοπό τη διασφάλιση της διαδικασίας της ερχόμενης Κυριακής».

Η αντίδραση Ανδρουλάκη

Η πλευρά του Νίκου Ανδρουλάκη δεν προτίθεται να απαντήσει στα ερωτήματα που τέθηκαν, μέσω ενημερωτικού σημειώματος, από την πλευρά του Γιώργου Παπανδρέου, σύμφωνα με τους συνεργάτες τού υποψηφίου για την ηγεσία στο Κίνημα Αλλαγής.

«Δεν θα μπούμε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και πολώσεις ενόψει του β΄γύρου. Θα διαφυλάξουμε την ενότητα και θα εγγυηθούμε την ελπίδα των 270.000 πολιτών για μια ισχυρή κι ενωμένη Δημοκρατική Παράταξη», αναφέρουν επίσης οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Και τονίζουν, τέλος, πως «αντίπαλος είναι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ που κρατούν τη χώρα πίσω. Στόχος μας είναι η ανατροπή του δικομματισμού που επιβάλουν».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share