Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Λεβέντης: Η εικόνα του μετά από 75 μέρες «μάχης» με τον κορωνοϊό

Λεβέντης... όνομα και πράγμα

9 Δεκεμβρίου 2021 17:09
Άλλος άνθρωπος ο Βασίλης Λεβέντης: Η εικόνα του μετά από 75 μέρες «μάχης» με τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Λεβέντης αποδείχθηκε… λεβέντης όνομα και πράγμα, παλεύοντας με τον κορωνοϊό, με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων να τα καταφέρνει, ύστερα από 75 μέρες νοσηλείας, εκ των οποίων 47 ως διασωληνωμένος, κερδίζοντας τελικά την ασθένεια.

«Χωρίς τη συμβολή των γιατρών δεν θα ήταν στη ζωή ο πατέρας μου» σημείωσε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Μετά από 75 μέρες, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο μας και η κατάσταση του είναι ενθαρρυντική. Πλέον ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο μετά από σχεδόν 2,5 μήνες στο νοσοκομείο, ο οργανισμός του είναι αρκετά ταλαιπωρημένος.

«Πέρασαμε δύσκολα. Είναι διαυγής και αυτή τη στιγμή έχουμε να ανέβουμε έναν Γολγοθά. Φυσιοθεραπείες να αρχίσει να στέκεται στα πόδια» συμπλήρωσε ο γιος του Βασίλη Λεβέντη.

Οι στιγμές αγωνίας στο νοσοκομείο

Από τις 25 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος των Ένωσης Κεντρώων νοσηλευόταν στην εντατική με τη σύζυγό του να εξηγεί τότε στο «Live News» γιατί δεν είχε εμβολιαστεί.

«Λόγω του ότι είχε την ανεπάρκεια των νεφρών, τον φόβιζε η πιθανότητα θρόμβωσης και τον παρέτεινε. Ήμουν όλες τις μέρες δίπλα στον Βασίλη. Έμενα με προστάτευσε το εμβόλιο» είχε δηλώσει η σύζυγός του Νατάσα Μεντετσίδου.

«Θα ήθελα να προτρέψω τον κόσμο να εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός δεν είναι απαραίτητα ότι δεν θα νοσήσεις. Αλλά δεν θα πεθάνεις. Αυτό πρέπει να καταλάβει ο κόσμος» πρόσθεσε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο μητροπολίτης Κοσμάς, ο οποίος παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια αλλά και ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας. Κανένας από τους δύο δεν είχε εμβολιαστεί.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share