Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022

«Νίκησε» τον κορωνοϊό ο Βασίλης Λεβέντης: Εξιτήριο σήμερα μετά από 76 ημέρες στο νοσοκομείο! Φέρεται να έχει χάσει περίπου 20 κιλά (Video)

47 ημέρες διασωληνωμένος στη ΜΕΘ!

9 Δεκεμβρίου 2021 08:16
«Νίκησε» τον κορωνοϊό ο Βασίλης Λεβέντης: Εξιτήριο σήμερα μετά από 76 ημέρες στο νοσοκομείο!  Φέρεται να έχει χάσει περίπου 20 κιλά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλά είναι τα νέα για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος, εκτός απροόπτου, σήμερα Πέμπτη 9/12 αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στο οποίο παρέμεινε για νοσηλεία 2,5 μήνες μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Η κατάστασή της υγείας του

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Λεβέντης βρίσκεται στο νοσοκομείο 76 ημέρες με 47 εξ αυτών να είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ λόγω των επιπλοκών που του προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΟΡΕΝ ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο αλλά είναι φανερά καταβεβλημένος έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης με τον ίδιο να είναι, πάντως, ευδιάθετος μετά τη μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλης Λεβέντης μπήκε στην Εντατική στις 25 Σεπτεμβρίου αφού νόσησε με κορονοϊό με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο κορονοϊού γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share