Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέες εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη (Video)

Ποια η κατάστασή του

7 Δεκεμβρίου 2021 18:58
Νέες εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με κορωνοϊό και μάλιστα αναγκάστηκε να διασωληνωθεί λόγω της επιδείνωσης της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει σημαντική βελτίωση μιας και έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό και περιμένει πώς και πώς να πάρει εξιτήριο προκειμένου να επιστρέψει στο σπίτι του. «Πιέζει τους γιατρούς να φύγει αυτή την Παρασκευή», δήλωσε ο αδερφός του στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Τα χαμένα κιλά και ο λόγος που δεν έκανε το εμβόλιο

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έπειτα από την πολυήμερη παραμονή του στη ΜΕΘ έχασε 27 κιλά και κάνει φυσιοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει, ενώ η διαμονή του στο νοσοκομείο προβλέπεται να είναι μακρά.

Ο κ. Λεβέντης εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 25 Σεπτεμβρίου χτυπημένος από κορωνοϊό και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του. Είχε αποσωληνωθεί στις 27 του ίδιου μήνα, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊό από φόβο, ενώ πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

«Είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας», είχε πει στον Alpha.

Περιγράφοντας, πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Λεβέντη η σύζυγός του είπε ότι όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε ήταν που ο Βασίλης Λεβέντης πήγε στον Ευαγγελισμό και έκανε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. «Του είπαν να πάει στον Ευαγγελισμό, αλλά εκείνος προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι με καθοδήγηση των γιατρών. Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για την covid, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Με το οξύμετρο στο χέρι. Όλη τη διαδικασία όπως θα έπρεπε για νοσηλεία στο σπίτι. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα "Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο". Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share