Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παράταση της διαδικασίας ζήτησε ο Παπανδρέου!

Λόγω της αυξημένης συμμετοχής των φίλων του κόμματος

5 Δεκεμβρίου 2021 16:02
Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Παράταση της διαδικασίας ζήτησε ο Παπανδρέου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Να δοθεί παράταση στην ψηφοφορία στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής ζήτησε ο εκ των υποψηφίων για το χρίσμα του κόμματος Γιώργος Παπανδρέου από την αρμόδια Επιτροπή ( ΕΔΕΚΑΠ).

Ο λόγος είναι η αυξημένη πέραν του αναμενομένου προσέλευση των μελών και φίλων της παράταξης.

γιωργοσ-παπανδρεου-κιναλ

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης στις κάλπες, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου προτείνει να δοθεί παράταση ώστε να προλάβουν να ψηφίσουν όλοι», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Συρρέουν στις κάλπες οι ψηφοφόροι για τον νέο πρόεδρο - Έχουν ψηφίσει 110.000 πολίτες

Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα η διαδικασία ψηφοφορίας στις εκλογές για τη νέα ηγεσία του κόμματος με τους ψηφοφόρους να συρρέουν στις κάλπες, που έχουν ανοίξει από το πρωί στις επτά.

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει στην Ελλάδα 110.000 πολίτες με ρυθμό περίπου 500 ψήφους ανά λεπτό, σύμφωνα με την Επιτροπή Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης του ΚΙΝΑΛ.

Οι δηλώσεις των υποψηφίων

«Σήμερα ανατέλλει και πάλι ο πράσινος ήλιος» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Παπανδρέου.

«Καθαρή εντολή για ανανέωση και πολιτική αυτονομία» ζήτησε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

«Ήρθε επιτέλους η ώρα να σηκώσουμε τη Δημοκρατική Παράταξη μπροστά. Καλώ όλες τις Ελληνίδες, όλους τους Έλληνες να προσέλθουν σήμερα στη δημοκρατική μας κάλπη. Είναι η ώρα να πάει το ΠΑΣΟΚ μπροστά, να πάει η Ελλάδα μας ψηλά» δήλωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

εκλογεσ-κιναλ

«Το ΠΑΣΟΚ έχει επιστρέψει» τόνισε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Γερουλάνος. «Θέλω να πω σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες που μας ακούνε σήμερα πηγαίνετε να ψηφίσετε η Αλλαγή είσαι εσύ» δήλωσε.

«Ξημερώνει μια ημέρα αισιοδοξίας και δύναμης. Μια ημέρα που θα τολμήσουμε για να δημιουργήσουμε τη μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη, το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής» τόνισε ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

«Εύχομαι ανάταση στη Δημοκρατική Παράταξη μετά τις 12 Δεκεμβρίου» σημείωσε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Χάρης Καστανίδης.

γιωργοσ-παπανδρεου-κιναλ

Πού ψήφισαν οι υποψήφιοι

  • Ο Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε στο Παλαιό Δημαρχείο Ταύρου.
  • Ο Ανδρέας Λοβέρδος ψήφισε στο Β΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Μεταμόρφωσης.
  • O Νίκος Ανδρουλάκης ψήφισε στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης.
  • Ο Παύλος Χρηστίδης ψήφισε στο 22ο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αθηναίων.
  • Ο Παύλος Γερουλάνος ψήφισε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
  • Ο Χάρης Καστανίδης ψήφισε στο Ε’ Διαμέρισμα της Δημοτικής Κοινότητας στη Θεσσαλονίκη.

Νικητής ο Παπανδρέου στη μακρινή Αυστραλία

Έκλεισαν οι κάλπες για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στην μακρινή Αυστραλία. Σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα, ο Γιώργος Παπανδρέου επικράτησε με ποσοστό 50%. Ακολουθούν ο Ανδρέας Λοβέρδος με 31,48%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 11,1%, ο Χάρης Καστανίδης (2,78%), ο Παύλος Χρηστίδης (2,78%) και ο Παύλος Γερουλάνος (1,85%).

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share