Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Φώφη Γεννηματά: Στην Καλλιθέα ψήφισε η οικογένειά της - Μαυροφορεμένα τα παιδιά της

Όπως ανέφερε ο κ. Τσούνης το έκαναν για το καλό της παράταξης

5 Δεκεμβρίου 2021 14:13
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - Φώφη Γεννηματά: Στην Καλλιθέα ψήφισε η οικογένειά της - Μαυροφορεμένα τα παιδιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρούσα στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ ήταν η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά. Ο Ανδρέας Τσούνης, οι κόρες του και ο γιος του βρέθηκαν νωρίτερα σήμερα στο εκλογικό κέντρο της Καλλιθέας για να ψηφίσουν για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσούνης το έκαναν για το καλό της παράταξης, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους.

Γεννηματά οικογένεια

Μέχρι και αυτή την ώρα η προσέλευση είναι πολύ αυξημένη με 116.000 πολίτες να έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής, ίσως η διαδικασία πάρει παράταση το κλείσιμο της κάλπης (κανονικά κλείνει στις 7 το απόγευμα). Από τις 11 και μετά ο ρυθμός είναι 500 ψηφοφόροι το λεπτό!

Η ψηφοφορία διεξάγεται ομαλά, σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ). Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει και λειτουργούν 816 από τα 819 εκλογικά τμήματα στην Ελλάδα. Στην Αυστραλία η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η λειτουργία σε ευρωπαϊκές χώρες και στην Αμερική.

Γεννηματά οικογένεια εκλογές κινάλ

Η ροή στις κάλπες υπολογίζεται ότι είναι αυξημένη κατά 20% σε σχέση με το 2017.

Προκλητικός Στέφανος Κασιμάτης: Ούτε παραδοχή σφάλματος, ούτε συγγνώμη για την Φώφη Γεννηματά

Απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη μετά τον σάλο που προκλήθηκε για το απάνθρωπο σχόλιο που έκανε για την Φώφη Γεννηματά, ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα», Στέφανος Κασιμάτης.

Ο γνωστός δημοσιογράφος φαίνεται να μην κατάλαβε το λάθος του και στη σημερινή του στήλη αναφέρει:

«Ειλικρινά λυπούμαι για τον θόρυβο που προκάλεσε μία φράση στο σημείωμα του περασμένου Σαββάτου, διότι η επίμαχη φράση δεν είχε κατ’ ουδένα τρόπο σκοπό να θίξει τη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Το αντίθετο μάλιστα. Είναι προφανές ότι μία ακραία διατύπωση προκάλεσε ερμηνείες, που δεν απηχούσαν το περιεχόμενο όσων ήθελα να εκφράσω».

φωφη-γεννηματα-θανατοσ

Υπενθυμίζεται ότι στο φύλλο του Σαββάτου, ο κ. Κασιμάτης, ο οποίος είχε απολυθεί από την Καθημερινή μετά τα άθλια σχόλια για τον Γιώργο Κατρούγκαλο, έγραφε: «Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share