Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022

Άθλια δήλωση: «Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά πρόσφερε περισσότερο»

Οργισμένο το ΚΙΝΑΛ με τις δηλώσεις του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη

27 Νοεμβρίου 2021 14:23
Άθλια δήλωση: «Ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά πρόσφερε περισσότερο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οργισμένη είναι η αντίδραση στελεχών του Κινήματος Αλλαγής για σχόλιο του δημοσιογράφου Στέφανου Κασιμάτη σύμφωνα με το οποίο «αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι, με τον θάνατό της, η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της». Η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από τον καρκίνο στις 25 Οκτωβρίου.

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε και ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής και προσωρινός εκπρόσωπος Τύπου, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ο οποίος σχολίασε ότι «ντράπηκε μέχρι και η ντροπή».

φώφη-1

«Η ‘Πανδώρα’ του ‘γνωστού και μη εξαιρετέου’ κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση», σημείωσε σε ανάρτηση στο Facebook.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, κάνοντας λόγο για «ντροπή». «Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», έγραψε στο Twitter ο κ. Ανδρουλάκης.

Έντονη ήταν και η αντίδραση του Παύλου Γερουλάνου, ο οποίος σημείωσε: «Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει. Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;».

γερουλάνος-1

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share