Δευτέρα, 04 Ιουλίου 2022

Νέες εξελίξεις για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη - Ποια η κατάστασή του μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

Τι συμβαίνει με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων;

23 Νοεμβρίου 2021 14:46
Νέες εξελίξεις για την υγεία του Βασίλη Λεβέντη - Ποια η κατάστασή του μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υγεία του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορωνοϊό, βγαίνοντας τελικά από την Εντατική μετά από 47 ημέρες νοσηλείας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο γιος του και πρώην βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα γενέθλιά του και ευχαριστώντας τους ακολούθους του για τις ευχές που του έστειλαν, τονίζει ότι τον συγκινεί το ενδιαφέρον του κόσμου για τον πατέρα του.

«Οι ευχές σας για άλλη μία φορά έφεραν ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Η συγκίνηση μεγάλη, κυρίως γιατί μέσα στις ευχές σας για τα γενέθλια μου, ήταν και το ενδιαφέρον σας για τον πατέρα μου. Αυτή ήταν και η δίκη μου ευχή για σήμερα…να τελειώσει αίσια αυτή η πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας του. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία!», έγραψε στο Facebook.

Οι ευχές σας για άλλη μία φορά έφεραν ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Η συγκίνηση μεγάλη, κυρίως γιατί μέσα στις...

Posted by Marios Georgiadis on Monday, November 22, 2021

Τα χαμένα κιλά και ο λόγος που δεν έκανε το εμβόλιο

Όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έπειτα από την πολυήμερη παραμονή του στη ΜΕΘ έχασε 27 κιλά και κάνει φυσιοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει, ενώ η διαμονή του στο νοσοκομείο προβλέπεται να είναι μακρά.

Ο κ. Λεβέντης εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 25 Σεπτεμβρίου χτυπημένος από κορωνοϊό και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του. Είχε αποσωληνωθεί στις 27 του ίδιου μήνα, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Σύμφωνα με την σύζυγό του, ο Βασίλης Λεβέντης δεν είχε κάνει το εμβόλιο του κορωνοϊό από φόβο, ενώ πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

«Είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας», είχε πει στον Alpha.

Περιγράφοντας, πώς ξεκίνησε η περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Λεβέντη η σύζυγός του είπε ότι όλα ξεκίνησαν στις 17 Σεπτεμβρίου. Τότε ήταν που ο Βασίλης Λεβέντης πήγε στον Ευαγγελισμό και έκανε τεστ το οποίο βγήκε θετικό. «Του είπαν να πάει στον Ευαγγελισμό, αλλά εκείνος προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι με καθοδήγηση των γιατρών. Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει για την covid, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Με το οξύμετρο στο χέρι. Όλη τη διαδικασία όπως θα έπρεπε για νοσηλεία στο σπίτι. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα "Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο". Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα».

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share