Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βασίλης Λεβέντης: «Τσακίζει» κόκαλα η ανάρτηση του γιου του, Μάριου Γεωργιάδη (photo)

Η συγκινητική ευχή

23 Νοεμβρίου 2021 09:24
Βασίλης Λεβέντης: «Τσακίζει» κόκαλα η ανάρτηση του γιου του, Μάριου Γεωργιάδη (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στον πατέρα του Βασίλη Λεβέντη αναφέρθηκε ο γιος του, Μάριος Γεωργιάδης, με αφορμή τις ευχές που δέχθηκε για τα γενέθλιά του τη Δευτέρα.

Όπως έγραψε ο Μάριος Γεωργιάδης στην ανάρτησή του στο Facebook για να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν, η δική του ευχή ήταν «να τελειώσει αίσια αυτή η πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας του».

Η ανάρτηση του Μάριου Γεωργιάδη για τον Βασίλη Λεβέντη

«Οι ευχές σας για άλλη μία φορά έφεραν ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου! Η συγκίνηση μεγάλη, κυρίως γιατί μέσα στις ευχές σας για τα γενέθλια μου, ήταν και το ενδιαφέρον σας για τον πατέρα μου. Αυτή ήταν και η δίκη μου ευχή για σήμερα…να τελειώσει αίσια αυτή η πολύ μεγάλη περιπέτεια υγείας του. Το ευχαριστώ είναι λίγο! Να είστε όλες και όλοι καλά και πάνω από όλα να έχουμε υγεία!» έγραψε ο Μάριος Γεωργιάδης.

Βασίλης Λεβέντης: Η κατάσταση της υγείας του

Ο Βασίλης Λεβέντης ο οποίος νόσησε με κορονοϊό και νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αποσωληνώθηκε πριν από λίγες ημέρες ύστερα από σχεδόν δύο μήνες στην εντατική.

Όπως μετέδωσε το MEGA επικαλούμενο τον αδερφό του Βασίλη Λεβέντη, Κώστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι σε κανονικό δωμάτιο, έχει χάσει 27 κιλά και είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος.

Επισημαίνεται ότι ο κ. Λεβέντης είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ η παραμονή του στο νοσοκομείο προβλέπεται να είναι μακρά διότι πρέπει να επανέλθει σταδιακά.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share