Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κατέρρευσε» στη Βουλή ο Τρύφωνας Αλεξιάδης - «Δεν αισθάνομαι καλά» (Video)

Υποβασταζόμενος κατέβηκε από το βήμα

18 Νοεμβρίου 2021 12:25
«Κατέρρευσε» στη Βουλή ο Τρύφωνας Αλεξιάδης - «Δεν αισθάνομαι καλά» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγο στην Ολομέλεια της Βουλής όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ενώ βρισκόταν στο βήμα ζήτησε να διακόψει την ομιλία του επειδή όπως είπε δεν αισθανόταν καλά και έσπευσε να κατέβει στα βουλευτικά έδρανα.

«Δεν αισθάνομαι καλά» είπε ο Τρύφων Αλεξιάδης και ζήτησε να κατεβεί από το βήμα της Βουλής. Αμέσως έσπευσαν σε βοήθειά του άλλοι βουλευτές. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής υποβασταζόμενος από αστυνομικούς.

Το περιστατικό συνέβη στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την κύρωση του Απολογισμού και του Ισολογισμού του Κράτους, οικονομικού έτους 2019, στο οποίο ο κ. Αλεξιάδης ήταν εισηγητής εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ενώ, τις προηγούμενες ημέρες με 142 «ναι» έναντι 157 «κατά» ψηφίστηκε η σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για την διερεύνηση της «επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

Ποιος είναι ο Τρύφωνας Αλεξιάδης

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1960. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Έχει διατελέσει συντονιστής του Τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε θέματα φορολογικής πολιτικής.

Στις 17 Ιουλίου του 2015 ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αρμόδιος για τα έσοδα αντικαθιστώντας τη Νάντια Βαλαβάνη. Διατήρησε το αξίωμα αυτό στην υπηρεσιακή κυβέρνηση της Βασιλικής Θάνου και στη δεύτερη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα μέχρι τον ανασχηματισμό της 5ης Νοεμβρίου του 2016. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη βουλευτής Β' Πειραιώς με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share