Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Στέφανος Χίος: Ιδρύει το δικό του κόμμα! «Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος...» (Video)

Ανακοίνωσε τη Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση

18 Νοεμβρίου 2021 09:20
Στέφανος Χίος: Ιδρύει το δικό του κόμμα! «Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές κατεβαίνει ο Στέφανος Χίος με το δικό του κόμμα που θα ονομάζεται «Λαϊκή Δεξιά Πατριωτική Κίνηση». Ο γνωστός δημοσιογράφος ανακοίνωσε την ίδρυση του κόμματός του σε μια διαδικτυακή εκπομπή, ενώ απεύθυνε για άλλη μια φορά και ένα... υβρεολόγιο κατά των πολιτικών. Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχαν στήσει φονική ενέδρα στο δημοσιογράφο.

«Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί ή πολιτικάντηδες του σάπιου καθεστώτος του κοινοβουλίου. Του καθεστώτος που καταδυναστεύει το λαό που έχει δημιουργήσει φασιστικούς πυρήνες που επεκτείνονται στην κοινωνία και γίνονται καρκινογόνο απόστημα που διχάζει το λαό και βάζει ανθρώπους στο περιθώριο επειδή έτσι γουστάρει η φαμίλια του Μητσοτάκη. Εμείς δεν ήμαστε από σόγια», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Χίος.

Για το κόμμα του, σημείωσε επίσης ότι πρόκειται για μια «συσπείρωση Ελλήνων πατριωτών» που θα προχωρήσουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο όταν γίνουν εκλογές και πως η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Στόχος του Στέφανου Χίου και των ατόμων που θα τον πλαισιώσουν είναι «να ξεβρωμίσει η χώρα από τους κλέφτες και τους παλιανθρώπους της εξουσίας», επειδή «οι Έλληνες απαιτούν Δικαιοσύνη, Εργασία, Εθνική Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια».

Τέλος, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν τα άτομα που θα στελεχώσουν το εγχείρημα, «οι οποίοι θα είναι επαγγελματίες και όχι τεμπέληδες με καθαρό ποινικό μητρώο που αντιτίθενται στον κοινοβουλευτισμό όπως είναι σήμερα».

Ποιος είναι ο Στέφανος Χίος

Ο Στέφανος Χίος (Σπάρτη, 18 Απριλίου 1966) είναι Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής δελτίων ειδήσεων.

Είναι ιδρυτής της εφημερίδας και διαδικτυακής εκπομπής Μακελειό,[ ενώ από το 2016 συνεργάζεται ως τηλεοπτικός σχολιαστής με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΡΤ, μέσω του οποίου αναμεταδίδει τα ρεπορτάζ των μέσων του.

Γεννήθηκε στην Σπάρτη και εργάστηκε στον ημερήσιο όσο και τον περιοδικό Τύπο, ενώ υπήρξε τακτικό μέλος της ΕΣΠΗΤ από το 2006. Εργάστηκε στις εφημερίδες Μακεδονία, Μεσημβρινή, Καθημερινή, Εξουσία και Έθνος της Κυριακής. Συνεργάστηκε με τους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Alter και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς «902» και ΣΚΑΪ 100.3.

Κατά τη δεκαετία του '90 ήταν παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών και της ψυχαγωγικής εκπομπής Πρωινός καφές του ΑΝΤ1, αλλά και ανταποκριτής της εκπομπής από την Θεσσαλονίκη. Την σεζόν 2007-2008, υπήρξε παρουσιαστής της εκπομπής "Μέσα σε όλα" με την Χριστίνα Αλούπη, όπου προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό του Star.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share