Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου 2022

Επέτειος Πολυτεχνείου - Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: "Σήμερα έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα στους νέους και να στηρίξουμε τις προσδοκίες τους για καλύτερο μέλλον"

Στην επέτειο από τα 48 χρόνια!

17 Νοεμβρίου 2021 11:07
Επέτειος Πολυτεχνείου - Αικατερίνη Σακελλαροπούλου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατέθεσε στεφάνι σήμερα το πρωί στο Πολυτεχνείο για τον εορτασμό της 48ης επετείου από την εξέγερση κατά της δικτατορίας των συνταγματαρχών.

«Η εξέγερση του Πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 υπήρξε η κορύφωση της αντίστασης κατά της δικτατορίας. Τιμάμε τα θύματα, τους φοιτητές, και όλους τους αγωνιστές που όρθωσαν το ανάστημά τους στη βία και την ανομία. Οι θυσίες τους, όπως και η αγάπη τους για ελευθερία και δημοκρατία, εξακολουθούν να εμπνέουν» τόνισε σε δήλωσή της η κ. Σακελλαροπούλου.

Επέτειος Πολυτεχνείου - Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

«Σήμερα οι νέοι και οι νέες, που μετά την οικονομική κρίση βιώνουν και αυτή της πανδημίας, καλούνται να πορευθούν σε έναν πολυσύνθετο κόσμο, γεμάτο προκλήσεις και αβεβαιότητες. Έχουμε χρέος να σταθούμε δίπλα τους και να στηρίξουμε την προσδοκία τους για ένα καλύτερο μέλλον, στο πλαίσιο μιας ανοικτής κοινωνίας που να μας περιλαμβάνει όλους», υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share