Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022

Χριστούγεννα με lockdown για τους ανεμβολίαστους: Με αυτά τα μέτρα τους κρατούν στο σπίτι!

Γιορτές... μόνο στο σπίτι

16 Νοεμβρίου 2021 20:12
Χριστούγεννα με lockdown για τους ανεμβολίαστους: Με αυτά τα μέτρα τους κρατούν στο σπίτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χριστούγεννα... στο σπίτι φαίνεται πως θα κάνουν οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας, με την κυβέρνηση να μην προτίθεται να πάρει άλλα μέτρα, θεωρώντας πως η στρατηγική αυτή τη στιγμή αποδίδει για την πανδημία, παρότι το σύστημα υγείας βρίσκεται πάλι σε κατάσταση ανάγκης.

Κυβερνητικές πηγές παρατηρούν ότι οι εμβολιασμοί στην Ελλάδα αυξάνονται σημαντικά και έχουν ξεπεράσει τα 7 εκατομμύρια. Σημαντικό θεωρεί η κυβέρνηση το γεγονός ότι αυξάνονται και τα ραντεβού για την χορήγηση της τρίτης δόσης.

Ωστόσο, οι περιορισμοί για τους ανεμβολίαστους θα παραμείνουν, καθώς τα Χριστούγεννα θα εξακολουθήσουν να μην έχουν πρόσβαση σε εσωτερικούς χώρους, επιβεβαιώνοντας έτσι τα λόγια του Θάνου Πλεύρη.

Προχωρά ως έχει η κυβέρνηση...

Την Πέμπτη (18/11), ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Θεοκλής Ζαούτης θα παρουσιάσει αναλυτικά και συγκριτικά στοιχεία για τους θανάτους.

Η κυβέρνηση, αναφέρουν πηγές, διατηρεί την ανησυχία της, ωστόσο εκτιμά ότι δεν γίνεται η ίδια καταγραφή σε όλες τις χώρες. Παράλληλα, συνεχίζονται εντατικά οι έλεγχοι. Μόνο σήμερα έγιναν 700.000 τεστ κορωνοϊού. Την ίδια ώρα, οι ενδείξεις δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην κορύφωση του τέταρτου κύματος.

 

Πολιτική

Ροή ειδήσεων

Share